USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин, який п'яним спричинив смертельну ДТП, 4 роки проведе за ґратами

16 Листопада 2020 15:53
Винуватця смертельної аварії на Волині засудили до чотирьох років в’язниці.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури Луцький міськрайонний суд призначив 54-річному жителю села Воютин Луцького району, винному в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України), покарання у виді реального позбавлення волі.

Удень 03 червня 2020 року нетверезий чоловік, рухаючись із перевищенням швидкості автодорогою в селі Забороль Луцького району вантажівкою «КамАЗ», допустив зіткнення свого авто із автомобілем «AUDI SQ7», пасажир якого в результаті ДТП загинув.

Суд визнав водія винним у вчиненні цього кримінального правопорушення і призначив йому покарання у виді чотирьох років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Монархіст Показати IP 16 Листопада 2020 16:17
Пасажир "Ауді" загинув, водій вантажівки вцілів. Висновок - навіть SQ7 проти "Камаза" не є щось супер міцне. "Карате є карате, а молоток є молоток".
парень до Монархіст Показати IP 17 Листопада 2020 00:29
Братан , да ти фільозоф....як глибоко мислиш, книжки не пишеш? , а то прям Гігант мислі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus