USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин за вкрадений Volkswagen проведе у тюрмі понад 5 років

6 Вересня 2020 15:24
Раніше судимий волинянин знову став на злочинний шлях, вкравши авто «Volkswagen LT 46». Він проведе за ґратами п’ять років та шість місяців.

Про це йдеться у вироку Локачинського районного суду Волинської області.

Так, у ніч з 15 на 16 червня 2020 року раніше судимий волинянин проник до складського приміщення, звідки вкрав автомобіль «Volkswagen LT 46» з реєстраційним номером Республіки Польща. А також прихопив із собою три каністри. На краденому авто зловмисник поїхав до Ковеля. Але довго тішитися автомобілем чоловіку не вдалося, бо його спіймали поліцейські.

У суді обвинувачений визнав свою вину та розкаявся, проте відмовився давати покази.

Натомість потерпілий розповів, що обвинувачений працював у нього за цивільно-правовою угодою. Він зазначив, що не розуміє мотивів вчинення ним кримінальних правопорушень. Автомобіль йому повернули на зберігання, натомість інші матеріальні збитки не відшкодовано. Потерпілий просив суворо не карати обвинуваченого.

Однак суд призначив рецидивісту покарання у виді позбавлення волі на п’ять років, приєднавши шість місяців невідбутого покарання.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus