USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин, який виріс у діжці, одружився і тішиться народженням донечки

29 Жовтня 2016 14:30
Жахлива історію про хлопчика, який роками сидів у бочці, бо батьки-пияки віялися по світу, особливо вразила волинян. Так рідні мама і тато скалічили свою нещасну дитину і прирекли на страшне життя. Стискалося серце, щеміла душа, бо не можна забути печальні очі Вадима – у його погляді було стільки суму, зневіри, болю! Чужі люди не мали сил стримати сліз, а рідні батьки спокійно спали, жили, веселилися, - пише Вісник+К.

Нагадаємо, Вадим Мартинюк з Нововолинська народився здоровою дитиною, але ще в дитинстві батьки-алкоголіки зробили його калікою.

Хлопчика саджали у діжку, внаслідок чого його організм поступово деформувався. Через вісім років хлопчика забрали від батьків-нелюдів, але по-справжньому життя Вадима змінилося, коли його із сестрами поселили у названій родині.

Довгі роки Вадим хотів знайти своїх біологічних батьків, проте життя приготувало чергове розчарування. Навіть у тісній діжці голодна брудна дитина мріяла малювати.

Попри те, що йому пророчили майбутнє «овоча» в будинку престарілих, він зумів не лише стати улюбленою дитиною, коханим чоловіком, а ще й талановитим художником. Його картини виставлялись у галереях США.

Два роки тому Вадим Мартинюк одружився, і вже зараз він тішиться ще й народженням донечки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вова Показати IP 29 Жовтня 2016 15:00
Дай Бог тобі здоровя хлопече!
Йопти Показати IP 29 Жовтня 2016 15:37
Волинський Діоген...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus