USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин, який забив знайомого, проведе 7 років за ґратами

13 Квітня 2021 16:39
59-річний волинянин, який до смерті побив знайомого, потрапив за ґрати на 7 років.

Слідство встановило, що ввечері 8 квітня 2019 року нетверезий чоловік у себе в оселі в селі Вижично (колишній Ратнівський район, - ред.) через ревнощі жорстоко побив 44-річного знайомого, завдавши травм, від яких той згодом помер.

Суд першої інстанції змінив кваліфікацію дій обвинуваченого із заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України, на умисне вбивство, вчинене у стані сильного душевного хвилювання (ст. 116 КК України), та призначив чоловікові покарання у виді 2 років обмеження волі.

Прокурори оскаржили це рішення в апеляційному порядку.

Суд апеляційної інстанції повернув кримінальне провадження на новий судовий розгляд у Ратнівський районний суд, який визнав обвинуваченого винним у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та призначив йому покарання 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus