USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин, який жорстоко вбив тещу, зберігав на обійсті гранату

21 Лютого 2022 12:04
Під час слідчого експерименту на місці вбивства жінки у Ковельському районі, правоохоронці виявили гранату, місцерозташування якої показав сам затриманий.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, у селі Заболоття Ковельського району18 грудня минулого року за місцем проживання родичі виявили тіло 75-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 57-річний чоловік, раніше судимий за вбивство та який нещодавно вийшов з місць позбавлення волі.

Читати ще: На Волині мати домоглася переведення сина з російської тюрми, а він повернувся і вбив колишню тещу. Подробиці інциденту

Як інформують джерела, днями затриманого привозили правоохоронці на місце злочину і виявили там гранату. Інформацію підтвердили у ГУ Нацполіції області. Речниця поліції Ольга Бузулук зазначила, що на місце злочину затриманого доставляли 11 лютого і він сам повідомив про гранату. Її вилучили та направили на дослідження.

За цим фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст.263 ККУ «незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв».

Крім того, затриманому продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 15 березня. Як інформують правоохоронці, досудове розслідування перебуває на стадії завершення.

Читати ще: Кілька днів стікала кров’ю: подробиці моторошного вбивства на Волині

Як інформувалося раніше, чоловік до трагедії неодноразово погрожував тещі вбивством, тож вона з донькою мусили переховуватися у родичів. Жінки були дуже сильно залякані нелюдом і не зверталися за допомогою. Під час останнього інциденту він так відлупцював тещу, що та майже дві доби стікала кров’ю і в результаті померла. Затриманому може загрожувати довічне ув’язнення.

Юлія МАЛЄЄВА

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Голова Показати IP 21 Лютого 2022 12:49
Співчуваю зятю
Петро Показати IP 21 Лютого 2022 15:16
Представляю как теща достала мужика
11 до Петро Показати IP 21 Лютого 2022 16:48
Читай уважно- то не вперше його вбивство. На місці тещі міг бути ось такий "представляючий"
Анонім Показати IP 21 Лютого 2022 16:57
Люди, ви хворі? Кому ви співчуваєте, вбивці-рецидивісту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus