USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині мати домоглася переведення сина з російської тюрми, а він повернувся і вбив колишню тещу. Подробиці інциденту

21 Грудня 2021 12:51
Волинянин, який до смерті побив колишню тещу, був двічі судимий: уперше умовно, а вдруге отримав реальний термін в Російській Федерації. Проте останній рік ув’язнення відбув в українській в’язниці. Коли ж повернувся – почав тероризувати свою колишню родину, з якою порвав усі зв’язки ще 20 років тому.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, у селі Заболоття Ковельського району сталася трагедія: 18 грудня за місцем проживання родичі виявили тіло 75-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 57-річний чоловік, раніше судимий за вбивство та нещодавно вийшов з місць позбавлення волі. Зловмисника затримали, наступних 60 днів він перебуватиме під вартою.

Читати ще: Кілька днів стікала кров’ю: подробиці моторошного вбивства на Волині

Як інформують джерела, затриманим виявився місцевий мешканець Віктор П., уродженець сусіднього села Нудиже. Ще близько 20 років тому його засудили умовно за завдання тілесних ушкоджень.

Тоді чоловік перебував на заробітках у Підмосков’ї. До бригади приїхали земляки з села Любохини і попросилися переночувати. Між одним з них та Віктором виник конфлікт, під час якого той завдав тілесних ушкоджень волинянину і викинув його на вулицю. Уранці побитого чоловіка посадили на потяг і вже в Старій Вижівці просто з потяга госпіталізували. Як виявилося, йому земляк відбив сечового міхура. Потерпілий хотів отримати компенсацію – близько 900 доларів, але Віктор не погодився, тож отримав умовний термін.

Це не завадило чоловікові нелегальним шляхом виїхати до Росії. В Заболотті у Віктора залишилися дружина з двома доньками. До слова, мешкав чоловік з родиною у приймах, з тещею, бо родом був з сусіднього села.

Поки волинянин якось за кордоном влаштовував своє життя, дружина домоглася розлучення, і близько 20 років ніхто в селі не знав, де він та що з ним. Згодом мати Віктора довідалася: її син сидить за ґратами в Росії, де його засудили до семи років ув’язнення. Пізніше він розповідав, що прибився до якихось бомжів, а одного вечора його нові знайомі вбили чоловіка. Виправдовувався, що не брав у цьому участі, проте отримав термін.

Матері вдалося домогтися, аби Віктора екстрадували до України, де він відсидів останній рік присудженого терміну. Коли той відбув покарання – на волі життя не склалося. Його не влаштовувало те, що матір вимагала, аби працював. Він вирішив повернутися до колишньої дружини.

Але й тут примирення не відбулося: чоловік одразу ж розпустив кулаки, тож жінка утекла до заміжньої дочки в сусіднє село. Натомість теща погодилася прийняти колишнього зятя. Близько місяця тому Віктор П. почастував кулаками і жінку, яка його прихистила. Вона теж мусила шукати прихистку в родичів.

Урешті ця сімейна драма закінчилася трагедією. Жінка, яка, попри численні дебоші, погодилась дати дах над головою колишньому зятеві, заплатила життям.

Юлія МАЛЄЄВА

Головне фото - ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Євробидло Показати IP 21 Грудня 2021 13:39
Мені одному здається що оті всі Заболоття і інший верх географії Волинської області повністю відбитий на всю голову???? КОли не прочитаю новини - напився побив, напився пограбував, напився вїхав встовп, напився вбив..... Таке враження що вони там тільки п*ють і дебоширять.
Санчез до Євробидло Показати IP 22 Грудня 2021 09:26
Гірше полішука тільки кацап
Шерлок Показати IP 21 Грудня 2021 14:49
Гадина залишається гадиною. І раніше, чи пізніше вкусить. Тільки наш планокур Малюска цього ніяк не зрозуміє.
Просто Показати IP 22 Грудня 2021 18:32
для чого це х""ло кормити???? застрелити і крапка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus