USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин - лауреат фестивалю релігійної пісні у Польщі

21 Травня 2015 13:14
Ковельчанин Олександр Шевчук став лауреатом Міжнародного фестивалю релігійної пісні. Про це інформує у прес-службі Ковельської РДА.

«NOWA PIOSENKA NA NOWE MILENIUM» відбувається вже протягом 15 років. Цьогоріч фестиваль зібрав усіх 12-15 травня в Костелі Святого Якова у Скаришеві Республіки Польща.

Олександр Шевчук є вихованцем зразкової студії «Надія». Організатор та директор фестивалю Артур Жанік помітив його на конкурсі «Під крилами Оріону» в Білорусі та запросив на міжнародний фестиваль в Польщу.

Конкурсанти, а це в основному діти, з’їхалися з різних країн Європи. На Міжнародному фестивалі релігійної пісні Олександр Шевчук гідно представив Україну, виконавши пісню «Знала б ти колись, Маріє» та став лауреатом першої премії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus