USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.70 39.87
  • PLN 9.72 9.88

Волинянин на території гімназії зламав жінці щелепу, бо та зробила зауваження через чіпляння до дітей

18 Серпня 2023 23:54
На території однієї з гімназій у Ковельському районі трапився неприємний інцидент: п’яний волинянин зламав жінці щелепу. А все через її прохання не чіплятися та не ображати дітей.

Про це стало відомо з вироку Ковельського міськрайонного суду.

Злочин трапився 9 квітня на території спортивного майданчика Волошківської гімназії. Нетверезий Юрій К.-К. чіплявся та ображав нецензурною лайкою дітей. Вони поскаржилися жінкам, які були поруч. Отримавши зауваження від однієї з них, волинянин двічі вдарив її у ділянку нижньої щелепи. Потерпіла отримала перелом, який належить до тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

Злочинець вдарив по голові ще одну жінку, однак вона не отримала тілесних ушкоджень, тому проходила свідком у справі.

Однак Юрій К.-К. дав зовсім інші показання. Він підтвердив, що був на території гімназії у стані алкогольного сп’яніння, де до нього підійшла потерпіла та почала його ображати. Чоловік у відповідь вдарив її долонею по обличчі. Водночас він заперечив нанесення іншого удару як потерпілій, так і свідку.

Але слова потерпілої, свідка та досліджені докази свідчили про протилежне. Суд визнав волинянина винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296, ч. 1 ст. 122 КК України та призначив покарання у виді одного року та шести місяців позбавлення волі, застосувавши до нього примусові заходи медичного характеру у виді амбулаторної психіатричної допомоги в примусовому порядку, яку надаватимуть за місцем відбування покарання.

Читати ще: Погрожували сокиркою та вдарили ножем: двоє волинян постануть перед судом

Обираючи міру покарання, суд врахував те, що Юрій К.-К. має інвалідність другої групи, стан його здоров’я, а також те, що він не вибачився та не відшкодував збитки потерпілій.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus