USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин випадково вбив знайомого під час крадіжки лісу

4 Квітня 2021 22:10
Волинянин, через халатність якого під час незаконної рубки лісу загинув товариш, отримав умовне покарання.

Про це йдеться в ухвалі Маневицького районного суду Волинської області.

Як вдалося встановити під час слідства, 15 січня 2021 року чоловік разом із знайомим, прихопивши бензопилу, вирушив на промисел у Куклинське лісництво, що неподалік села Вовчицьк.

Прийшовши на місце, волинянин взявся незаконно зрізати дерева, не маючи при цьому достатніх навичок. Спочатку він злегка надрізав бензопилою суху вільху, а потому почав зрізати сире дерево, яке, падаючи, звалило і сухостій. Проте при падінні вільха зачепила товариша, який не встиг відбігти на безпечну відстань. Від отриманих травм постраждалий помер.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, причиною смерті став травматичний шок важкого ступеня, який розвинувся в результаті відкритої черепно-мозкової травми.

Тож лісоруба-невдаху звинуватили у вбивстві через необережність.

29 березня 2021 року між потерпілою та обвинуваченим було укладено угоду про примирення.

Враховуючи щире каяття обвинуваченого, відсутність до нього у потерпілої будь-яких претензій, суд затвердив угоду та призначив обвинуваченому покарання у виді 3 років обмеження волі, замінивши на рік умовного терміну.

Вирок може бути оскаржений у Волинському апеляційному суді протягом тридцяти днів з дня його проголошення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus