USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин став срібним переможцем шоу «Голос. Діти–5». Відео

8 Липня 2019 08:42
Ярослав Карпук зі Старої Вижівки став суперфіналістом вокального шоу «Голос. Діти–5» на каналі «1+1».

Про це стало відомо під час прямого ефіру «Голос. Діти», пише Конкурент.

До суперфіналу пройшли три учасники, за яких телеглядачі віддали найбільшу кількість голосів. Серед них Ярослав Карпук з команди DZIDZIO, а також Варвара Кошова – Джамали та Олександр Зазарашвілі – гурту «Время и стекло».

Для переможної пісні у суперфіналі учасники виконували пісні, які вони вперше заспівали на проекті «Голос.Діти». Хлопець продовжив змагатися за перемогу із піснею Eлвіса Преслі «Can’t help falling in love».
«Міняються костюми, зачіски, пісні. Ти розумієш, що не просто бути артистом. Ти для мене є переможець, талановитий, неповторний, ти один такий, і звати його Ярослав Карпук. Уся Волинь за тебе, вся Україна за тебе», – прокоментував виступ суперфіналу DZIDZIO.

«Я прийшов сюди, щоб тебе знайти», – сказав DZIDZIO про Ярослава.

За результатами голосування перемогу «Голос. Діти» здобув Олександр Зазарашвілі (Грузія).

Нагадаємо, волинянин так зачарував своїм вокалом, що всі крісла "повернулися", але попри всі умовляння суддів, Ярослав обрав DZIDZIO. Також виступ хлопця потрапив до трендів YouTube.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus