USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин виборов срібло на всеукраїнському турнірі з боксу

17 Квітня 2019 14:28
Троє боксерів з Волині виступали на XXXIV Всеукраїнському відкритому турнірі з боксу пам’яті льотчика-космонавта Павла Поповича серед спортсменів віком до 18 років.

На майстерському турнірі, який вважається репетицією до чемпіонату України, виступали більше сотні спортсменів з 20 регіонів України і гості з Молдови.

Вихованець луцької ДЮСШ «Юний динамівець» Василь Чорний виборов срібну нагороду у ваговій категорії 56 кг.

Назар Гульт у цій же категорії став п’ятим (КЗ ДЮСШ №2, м. Луцьк). У в/к 60 кг ківерчанин Микола Прокопчук зайняв п’яте місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКІ БОКСЕРИ ПРОБИЛИСЯ НА ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ
Особливі змагання в Білій Церкві і своїми зірковими учасниками. Прийшов повболівати за молодих спортсменів і колишній чемпіон світу серед професіоналів Сергій Дзиндзирук.

«Я, Юрій Нужненко, брати Клички – всі боксували на цих турнірах. Я два чи три рази виступав. Був переможцем цього турніру. Оскільки це майстерський турнір, ми готувалися завжди до нього дуже сильно. Для молодих спортсменів ці змагання можуть бути хорошим трампліном», - розповів Дзиндзирук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus