USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин видав книжку в Москві

13 Червня 2014 18:24
Книжка волинянина побачила світ у Москві. "Брусиловська скарбниця" Сергія Бортнікова вийшла у московському видавництві "Вєчє" в серії "Військові пригоди". Про це повідомляють у ДП «Волинські старожитності».

Події роману відбуваються у 1916 році. На території Волині палахкотить полум'я Першої світовой війни. А у серці Росії у цей час визріває чергова смута. Відчуваючі її, один з козацьких офіцерів викрадає полкову скарбницю, але скористатися вкраденим не встигає. У 1939 році він повертається на Україну вже з Червоною Армією, і знову намагається знайти сховані скарби. Їх же спробують відшукати наприкінці 1990 років підприємливі лучани. Події роману відбуваються у Луцьку, селах Кашівка та Мельниця. А одним із головних героїв є Сергій Дмитрович Панишко - на той час заступник декана історичного факультета Волинського університету, як охрестив його автор "за фахом і покликом душі археолог". Панишка у романі цікавить місцезнаходження замку королеви Бони XVI століття, але мимоволі він постає свідком пошуків брусиловської скарбниці та упівських схронів.

Про пошуки багатства, нажитого неправедним шляхом у роки Великої Вітчизняної війни, розповідається і у "Проклятих скарбах". Події повісті також відбуваються на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дончанин Показати IP 13 Червня 2014 19:41
А почему издал не в Киеве?
патріота до Дончанин Показати IP 14 Червня 2014 16:47
А тому, що шпійон москальський. Зрадник України. Мені соромно за такого 3,14дарного "землячка".
сергій бортніков Показати IP 16 Червня 2014 12:01
До патріотів, яким соромно за "зрадників". Бортніков не видає книги; видають його, фахівці зрозуміють різницю між цими термінами, а щось пояснювати дилетантам - немає сенсу. Далі... Цей роман написаний понад 10 років тому українською і був надрукований в "Українській газеті", яку видає націоналістична партія "Собор". Також він був використаний Андрієм Кокотюхою для написання роману "Червоний". Продовжувати? Чи вам вже не соромно?
гоблін - патріоту Показати IP 16 Червня 2014 13:18
А якби Бортнікова видали у Вашінгтоні - ти б ним пишався?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus