USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин помер від укусів шершнів

8 Вересня 2016 23:51
Волинянина до смерті закусали шершні. Подія трапилася у Млиновому, що на Ратнівщині, - інформує Волинь24.

У селі розповідають, що Олександр Омелянчук (1958 року народження) того дня копав картоплю. Приїхав додому і вирішив позбутися шершнів, які поселилися в його будинку у фундаменті, у продусі, і дуже набридли господарям.

В Омелянчуків гостювали діти та внуки. Одна дочка вже постраждала від укусу комахи, та все обійшлося лише незначним погіршенням стану здоров’я.

Аби не сталося біди, господар вирішив позбутися небезпечних сусідів. Відтак, чоловік обробив отрутою те місце, де жили шершні.

Це роздражнило комах, тож вони, вилетівши з кубла, накинулись на нього. Олександр закричав від укусів, встиг ще розказати рідним, що трапилося. А далі йому стало погано - метнувся в один бік, інший, і через мить впав.

І вже ніякі реанімаційні заходи, які надавали близькі та місцева фельдшер, а потім і медики «швидкої», чоловіку не допомогли. На жаль, він помер від отриманих укусів. На його тілі виявили ранки від жал чотирьох комах.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ, Ратнівський район
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
альфида Показати IP 9 Вересня 2016 01:10
проклинаю порошенко,захарченко,плотницкого,полторака,арсена авакова,грицака,крищенко,яроша,трояна,бовта,тимошенко,красовску,лилию украинскую,всех волонтеров,пуина владимира,шувалова игоря,шойгу сергея,колокольцева владимира,бортникова александра,чайку юрия,луценко,башара асада,трампа,клинтона,грибаускайте,яровую,бабич,левченко,киселева,сапунова,воробьева,собянина,титова,обаму,меркель,олланда,нетаньяху-всех бестолковых болтологов-любителей сборищ на телевидении себя показать для разговор для разговора безрезультатного от имени всех убитых
DRAKULKA до альфида Показати IP 9 Вересня 2016 09:24
Модератори у відпустці?
Ая Показати IP 9 Вересня 2016 05:37
Мені трапилось "воювати" з чорними бджодами, які збирались атакувати мене-були дуже агресивні. Думаю, що через те що вчасно вжив шланг з водою під нормальним тиском і тим захистив себе. Пізніше тою водою примусив їх покинути зроблені ними гнізда.
Просто мама Показати IP 9 Вересня 2016 07:31
Жах. Царство небесне спокійному.
Андрій Показати IP 9 Вересня 2016 09:51
Шершні дуже небезпечні. Вони люблять ховатись в щілинах будинків, на дахах, у коминах які не пропалюються.Зараз період дозрівання винограду який вони дуже люблять. З ними треба буди дуже обережними. Краще позвонити в інстанції по дезінфекції, які мають спеціалізоване обладнання. Самим не раджу до них лізти коли у них є неподалік гніздо, особливо без спецодягу.
Олена до Андрій Показати IP 9 Вересня 2016 12:06
Не знаю що до шершнів, але у нас у воротах жили оси. Ми їм коли жарко було ставили воду, щоб додому не літали до собачих мисок з водою. Вони нікого із своїх не чіпали взагалі, а от чужих кусали. Вже багато років так живуть, їх раз хтось випалив, але вони повернулись.
Вітя Показати IP 9 Вересня 2016 11:51
ЖАХ!! А інстанція по дизенцекції зразу приїде??? ЯК шкода простих людей які нікому не потрібні . Вони собі зажираються а прості люди все самотужки і ще й страждають від цього!!
Маша Показати IP 9 Вересня 2016 12:03
Їх варто зимою травити. Коли вони активні це робити небезпечно.
Андрій Показати IP 9 Вересня 2016 15:12
Щодо ос то є простий спосіб берете ПЕТ пляшку, на дно наливаєте сироп з цукру, підвішуєте за горлишко і підвішуете відкриту на дерево чи на будівлю. Я пам'ятаю що й шершні залазили туди і здихали.І ще вішайте пляшку подалі від дітей та людей. Співчуваю рідним за таку безглузду смерть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus