USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянина засудили довічно за вбивство 20-річної дівчини

25 Квітня 2016 15:46
Убивця ковельчанки перебуватиме за ґратами довічно, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 30-річним ковельчанином розбійного нападу та вбивства 20-річної дівчини.

Як повідомлялося, близько 16 години 30 вересня 2015 року зловмисник, аби не повертати своїй знайомій 300 гривень за футболки, які взяв у неї для реалізації, та з метою заволодіти її коштами, обманом заманив жертву у прилеглу до вулиці Ватутіна в Ковелі лісосмугу й завдав їй 4 удари ножем. Від отриманих травм дівчина померла.

Забравши мобільний телефон та ключі від квартири вбитої, чоловік пробрався у її помешкання й викрав нетбук. Усього він заволодів майном потерпілої на загальну суму 5790 гривень.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив зловмисника до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім того, з убивці стягнуть в користь потерпілого від злочину батька жертви 500 тисяч гривень за завдання моральної шкоди та 5700 гривень матеріальної шкоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Закон Показати IP 25 Квітня 2016 16:18
Молодці! Але шкода, що іншим це нічого не докаже. Люди будуть вчиняти злочини й далі, оскільки сама натура "прогнивша з середини" у багатьох. Краще вкрасти, забрати, а не заробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus