USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянину, який погромив квітковий салон екс-дружини, повідомили про підозру

25 Вересня 2018 17:47
Повідомили про підозру волинянину, який погромив квітковий магазин колишньої дружини та пошкодив її авто.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Подія, яка сталася 13 вересня 2018 року, набула у Нововолинську неабиякого резонансу.

Нетверезий зловмисник зайшов у приміщення магазину "Студія квітів" на вулиці Винниченка, власницею якого є його колишня дружина, та почав лаятися, нищити меблі, кидати у жінку вазони, погрожувати їй та ображати їхню спільну доньку.

Після того, як жінка з донькою вийшли з магазину, хуліган продовжив нищити все у ньому. Не заспокоїв його і приїзд рідної сестри.

Опісля чоловік ще ломом пошкодив авто колишньої дружини, завдавши потерпілій матеріальної шкоди на понад 21 тис. грн.

Нині зловмиснику повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення. Суд обрав йому запобіжний захід у виді особистого зобов’язання, поклавши на нього обов’язки прибувати до слідчого, прокурора чи суду за першою вимогою, повідомляти їх про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування з потерпілою та донькою без їхньої згоди, а також - від відвідування їхньої оселі та магазину, де відбувалися події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus