USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиньрада скликає позачергову сесію, щоб заборонити діяльність УПЦ МП в області

6 Квітня 2023 11:42
Волинська обласна рада повідомила про скликання позачергової двадцять першої сесії обласної ради восьмого скликання.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті облради.

Засідання відбудеться 11 квітня 2023 року о 12 годині.

На розгляд винесуть питання Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Волинської області.

Сесію проведуть у залі засідань обласної ради.

Нагадаємо, зміцнити національну безпеку та заборонити діяльність УПЦ МП – з такою ініціативою вийшли фракції політичних партій «За майбутнє», ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Олексій Показати IP 6 Квітня 2023 12:01
Нехай краще заборонять корупцію. Відібрати у дитини цукерку можуть тільки слабаки. Останнє слово за Богом.
Олег Олексію до Олексій Показати IP 6 Квітня 2023 12:28
Прошу пана за пАрєбрік - там буде і руській язік, і ваша віра, і ваша сТрана....
Га? до Олег Олексію Показати IP 6 Квітня 2023 13:30
А якщо він тут теж народився, йому теж за поребрик? Ти виявляється старий правильний, а всі інші тупі.
додік до Олексій Показати IP 6 Квітня 2023 12:36
А хто "дитина"? - Паша Мерседес?
Олексій до додік Показати IP 6 Квітня 2023 12:49
За такі слова, кожен відповість, якщо не в земному житті то перед Богом точно.
Га? до додік Показати IP 6 Квітня 2023 15:02
Взагалі там мало б бути "самий", але виправдав телефон
До Олексій Показати IP 6 Квітня 2023 12:36
Маєте на увазі хабарі, які МП роздавали чиновникам, щоб продовжити своє існування всупереч Закону? Мовчали б вже. Розлютили народ, той мовчить
Місцевий Показати IP 6 Квітня 2023 13:22
Краще свали на родину,а ні то засунь язика в дупу і чекай освободітелей гомнюк
Онуфрій Показати IP 6 Квітня 2023 13:25
Вай !!! Погано це все закінчиться.
Олексію Показати IP 6 Квітня 2023 13:35
А як з приводу приватної хатинки Паші Лебедя, настоятеля Києво-печерської Лаври від УПЦ-МП на 580 квадратів? Як це поєднується з аскетичним життя монаха? Або він барига, бо бізнес не зареєстрував, або він не монах, але має вище монаше звання.
Лучанин до Олексію Показати IP 6 Квітня 2023 16:57
Ну це ж не по темі. Місцевий очільник ПЦУ також не пішки ходить. І що? Якщо, наприклад, когось в СБУ чи в поліції чи в Міністерстві оборони ловлять на корупції, то ж не забороняють діяльність СБУ, поліції чи МО, а розглядають конкретний випадок. А оця вся діяльність із забороною УПЦ - це шкодить єдності українського народу: поділ схід-захід буде ще більший. Але для "патріотів" - це дуже складно розуміти.
До Лучанин до Олексі до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2023 18:29
Питання не в тому, яким майном користується службова чи духовна особа. Питання - чи доречною монаху є приватна власність (хатинка під Києвом), наповнена дорогими за ціною речами? За які кошти особа, яка не є бізнесменом, не є видатним науковцем, винахідником, не є рідкісним фахівцем з високими гонорарами, натомість є монахом (Божим слугою) змогла таке собі набути? Тож не бідував, мав житло на території Лаври, мав чим їздити, що їсти і чим запивати, то навіщо зводити ще резиденцію за прикладом злодійкуватого чиновника?
Maха Показати IP 6 Квітня 2023 14:22
тільки повна заборона мп !!!
Ліна Показати IP 6 Квітня 2023 14:25
В росії є українська церква?
Лучанин до Ліна Показати IP 6 Квітня 2023 16:44
Може вас це здивує, але ПЦУ - немає ніде, крім України. А УПЦ є і поза межами України.
До Лучанин до Лучанин Показати IP 6 Квітня 2023 17:37
Маю вас ще більше здивувати. УПЦ закордоном сидить на лавках РПЦ, яка є канонічною, а УПЦ її філією. Якщо коротко, то УПЦ - це франшиза РПЦ
дідо до До Лучанин Показати IP 6 Квітня 2023 19:17
Зайдіть на сайт РПЦ. Там написано - Украинская Православная Церковь как существовала, так и доныне существует в качестве самостоятельной в своем управлении части Русской Православной Церкви. Никакой автокефалии Украинская Церковь не просила и не получала. Напротив, она решительно отвергла навязанный ей извне и поддержанный тогдашними государственными властями страны и раскольниками процесс предоставления так называемого томоса об автокефалии
Iнкогнiто до Ліна Показати IP 6 Квітня 2023 17:48
Житина вчи матчастину
До Ліна Показати IP 6 Квітня 2023 15:13
В росії є путін. Він і церква і віра, і релігія в одному тілі
Семен Показати IP 6 Квітня 2023 15:38
Олексій Валерійович Галімський 29 березня о 17:07 · Хочете щоб не було московських попів? Тоді для всіх попів (абсолютно усіх церков і конфесій) має бути: * індивідуальна та корпоративна податкова звітність (декларації як у політиків, звіти як у промпідприємств); * контроль за незаконним збагаченням, відмиванням коштів; * висока орендна плата на культові споруди (понад 1% відсоток оціночної вартості на рік) держвласності; * високий (більше 2% оціночної вартості на рік) податок на землю (привіт захоплювачам парків); * прогресивний податок на предмети розкошів; * прогресивний податок на майно; * комуналка та електроенергія 100% по тарифам як для пром. підприємств; * платна ліцензія на торгівлю золотими та срібними прикрасами, виробами з воску; * акциз на кагор; *дрібнооптова ліцензія на відпуск алкогольних виробів; * касовий апарат у церковній лавці; *податок на пожертви як на прибуток промпідприємств. Апд.: *Прийом пожертв виключно через електронні касові термінали (на монети можна налаштувать). Через місяць вони самі розбіжаться шукати хлібніші місця.
!? до Семен Показати IP 6 Квітня 2023 15:52
скільки політиків найвищого рангу починаючи з офісу задекларували своі статки та доходи??? ім дарують .знаходять в бабусиному матрасі. в дідовому дивані.або мама в Могильові наторгувала на пиріжках!?
До !? Показати IP 6 Квітня 2023 17:32
Якщо після певного лікування в палаті таки помер один хворий, то всіх інших хворих потрібно перевезти в морг?
Професор Показати IP 7 Квітня 2023 13:01
Керівництву фаховий коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки, який у минулому був Луцьким технікумом радянської торгівлі варто добре виховувати своїх студентів, аби одного разу не з'ясувалось, що один чи одна з його випускниць стали на антинародний та антиукраїнський шлях, як це трапилось з Павлом Лебедем, в миру Пашою Мерседесом
Всім Показати IP 7 Квітня 2023 16:47
Адепти УПЦ то є кацапи в Україні! таким в Україні не місце!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus