USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиньрада закликала парламент не оголошувати вибори на Донбасі

15 Липня 2016 08:00
Вибори на Донбасі у існуючих умовах будуть злочином проти України, - вважають автори звернення до Верховної Ради та Президента щодо недопущення виборів на окупованих територіях.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

Депутати розглянули проект звернення до народних депутатів, голови Верховної Ради, президента щодо недопущення виборів на окупованих територіях України.

Як зауважив депутат Михайло Імберовський, під час нещодавнього круглого столу дійшли згоди про те, що в ситуації, коли Україна не контролює східні кордони, проведення виборів на окупованих територіях буде злочином проти України та означатиме надання можливості для вбивць стати мерами міст чи головами сільських рад. До того ж, є можливість, що від цих територій оберуть 15 нардепів. Учасники АТО пропонували депутатам облради звернутися до парламенту зі зверненням щодо недопущення виборів на окупованих територіях. На їхню думку, вибори на Донбасі за існуючих умов означатимуть знак рівності між Моторолою та українськими героями.

Депутати підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Донбасс Показати IP 15 Липня 2016 10:49
коментар було видалено
? Показати IP 15 Липня 2016 12:21
А як-же самоврядування?Для чого пхати свого носа в іншу область?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus