USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волиньрада заохочуватиме водіїв до пільгових перевезень

9 Лютого 2009 14:43
Від того, чи перевізник надасть безкоштовні послуги ветеранам війни в Афганістані, залежить його участь у конкурсі тендерів на перевезення. На цьому наголосив голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк під час зустрічі із воїнами-інтернаціоналістами, – повідомляє 9 лютого репортер «Волинських Новин».
 
Представник ратнівських воїнів-інтернаціоналістів Василь Півень підняв проблему, що водії відмовляються безкоштовно перевозити ветеранів. Так, він навів приклад, коли мешканець району Володимир Пашевич при пред’явленні відповідного посвідчення почув у відповідь: «Можете показувати його іншому водієві, а мені платіть гроші».
 
Начальник головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимир Кец пояснив наявність подібних випадків тим, що державний бюджет покриває пільгові перевезення лише на 12-13%.
«Потрібно щонайменше 130 мільйонів гривень, щоб стовідсотково покрити пільговий проїзд. Однак на цей рік виділили лише 12 мільйонів», – зазначив пан Кец.
 
Так само начальник управління пояснив малі пільги на електроенергію, доплати, виконання ремонтів. «В Україні закон про бюджет суперечить законам про пільги», – підсумував чиновник.
 Проте надію на пільгове перевезення воїнам-інтернаціоналістам дав голова Волинської облради Анатолій Грицюк. Він сказав, що влада бере до уваги заяви зі скаргами на таких перевізників і вживатиме відповідні заходи.
«На конкурсі тендерів на перевезення ми будемо надавати перевагу тим, хто стовідсотково перевозить пільговиків безкоштовно. А тих, хто вимагатиме гроші, звільнимо від участі», – наголосив очільник облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 19:29
идиот! за все надо платить! хоть ты ветеран, хоть ученик- дело в цене.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus