USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинська громада увійшла до Асоціації вугільних громад України

13 Листопада 2023 22:07
Днями у Києві відбувся всеукраїнський захід «Справедливий перехід 2023: багаторівневий національний діалог». Його організували в межах проєкту «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України». Волинь представив заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Троханенко.

Про це інформує пресслужба ОДА.

Зі слів Троханенка, під час зустрічі представники Кабінету Міністрів України, профільних міністерств, органів місцевої влади й організацій провели національний діалог щодо подальшої трансформації вугільної галузі. Окрім того, визначили пріоритети роботи на наступний рік.

А для ефективного співробітництва створили Асоціацію вугільних громад України, до складу якої увійшли 16 територіальних громад. Серед них – Нововолинська громада.

Слід зазначити, що проєкт «Підтримка структурних змін у вугільних регіонах України» впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, за дорученням Федерального міністерства економіки і захисту клімату Німеччини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
йцук Показати IP 13 Листопада 2023 22:48
Це гумор! Яке вугілля зараз у Новіку? Яка вугільна громада?
Анонім Показати IP 14 Листопада 2023 07:37
Морда в сажі, спина в глині! Значить хлопець із Волині!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus