USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинська художниця отримала орден княгині Ольги ІІ ступеня

2 Липня 2018 09:14
Відому волинську художницю Валентину Михальську нарогодили орденом княгині Ольги ІІ ступеня. Про це йдеться в Указі Президента України №188/2018 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України", інформує Волинь-нова.

"Клопотання колективу Любомльського краєзнавчого музею щодо нагородження волинської художниці, жительки с. Хворостів Валентини Михальської підтримано! Дякуємо за підтримку першому заступнику голови Любомльської РДА Олександру Герасимчуку та всім, хто долучився до означеної справи! Щиро вітаємо Валентину Михальську та зичимо їй міцного здоров'я, натхнення, цікавих зустрічей, яскравих ідей, нових виставок, реалізації всіх задумів та мрій!" - написав на сторінці Любомльського краєзнавчого музею у Фейсбук директор музею Юрій Фініковський.

Цим же указом звання "Заслужений лікар України" присвоєно заступникові головного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні Олександру Дударю. Майстриня художньої вишивки Юлія Токарська отримала звання "Заслужений майстер народної творчості України".

А директорі Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" Володимир Новосад відтепер - "Заслужений праціник фізичної культури і спорту України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus