USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинська нафтогазова компанія» сплатить 138 тисяч на розвиток Рожища

18 Січня 2018 15:25
За втручання прокуратури “Волинська нафтогазова компанія” таки сплатить кошти на розвиток інфраструктури міста Рожище.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Рівненський апеляційний господарський суд підтвердив правомірність позиції Маневицької місцевої прокуратури та залишив у силі рішення Господарського суду Волинської області про стягнення з ТзОВ “Волинська нафтогазова компанія” 138 тис. грн. пайової участі у розвиток інфраструктури міста Рожище.

Прокурори встановили, що підприємство, всупереч вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ухилилось від укладення договору пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту та сплати відповідних коштів до місцевого бюджету.

Так, проводячи реконструкцію АЗС у Рожищі, товариство не звернулося до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію у міську раду задля укладення такого договору, а після здачі об’єкта на листи органу місцевого самоврядування з повідомленнями про необхідність укладення договору та сплати коштів відповідало відмовою.

Втрутившись у ситуацію, прокурори у суді домоглися стягнення з підприємства цих коштів, проте господарське товариство, не погодившись із рішенням суду першої інстанції, оскаржило його апеляційному порядку.

Рівненський апеляційний господарський суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив в силі рішення суду першої інстанції.

Зауважимо, що у відповідності до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», сплачені підприємством кошти будуть використані для створення і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Рожище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus