USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинська нардепка під час онлайн-уроку розповіла школярам про парламент

22 Травня 2021 20:31
Народна депутатка Ірина Констанкевич взяла участь у Національному онлайн-уроці на тему: «Що таке Парламент та як він впливає на моє життя?».

Розмова про роль, функції, повноваження Парламенту України та Конституцію України об‘єднала понад 35 000 учнів 7-9 класів та вчителів з усієї України, йдеться на сторінці нардепки у фейсбуці.

Ірина Констанкевич відповідаючи на питання, що таке відкритий парламент, під час виступу зазначила, що основними ідентифікаторами відкритого парламенту є: 1) звітність депутатів про свою діяльність; 2) доступність парламенту виборцям; 3) постійна комунікація парламентарів та суспільства.

Захід організований проєктом ЄС-ПРООН з парламентської реформи спільно з Освітнім центром Верховної Ради України у рамках міжнародного Тижня відкритості «Партнерства «Відкритий уряд» та на основі Комплексної програми парламентської просвіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus