USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинська облдержадміністрація заблокована. ОНОВЛЕНО

3 Грудня 2013 08:55
Мітингувалинки вже із 7 ранку почали збиратися біля Волинської обласної державної адміністрації. Як заявляють організатори, вони прийшли поспілкуватися із депутатами обласної ради та на прийом до голови адміністрації Бориса Клімчука. Станом на 8.10 біля приміщення ради вже було приблизно півтори тисячі людей. Вони заявляли, що прийшли на мирний протест. Мітингувальники розділилися на чотири групи і блокують всі чотири входи до державної будівлі.
Кількість людей поблизу адміністративної будівлі збільшується із кожною хвилиною.

Організатори заявили, що зібрання є мирним. Воно розпочалося зі спільного виконання Національного гімну України та молитви «Отче наш». Люди, які виступали, закликали учасників мітингу не чіпати правоохоронців, бо це наші брати і сусіди.

Один із організаторів пікету заявив, що в приміщенні ще з ночі перебуває голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук, а в його приймальні сидять «тітушки», яких нараховується близько півтора десятка. Також пролунала заява, що є навіть відео, де знято, що в приміщенні адмінбудівлі знаходяться цивільні громадяни.

Начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області генерал-майор Олександр Терещук вийшов до мітингувальників і заявив, що у будівлі ВОДА перебувають правоохоронці, а жодних «тітушок» немає. Йому вигукували «Ганьба». Мітингувальники вимагають, щоб під час найближчої сесії обласної ради йому висловили недовіру і генерала відправили у відставку.

Поблизу адміністрації, в дворах, стоять три автозаки і 8 автобусів з правоохоронцями. Люди вимагають, щоб до них вийшов Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Рома Показати IP 3 Грудня 2013 09:44
ще кучу добрих слів можу сказати про Клімчука давно треба було просто викинути пінками в зад з кабінету
інга Показати IP 3 Грудня 2013 10:04
А ти піди і скажи ,а не шкребеш тут під таким "рідкісним" імям, щоб ніхто не здогадався... Сам певно й сидиш на якійсь держ службі. Отримуєш свою середню зарплату та премію і заздриш Клімчуку , бо тобі вище заступника начальника якогоь задрипаного відділу нічого й до пенсії не світить.
держслужбовець до інга Показати IP 3 Грудня 2013 10:22
А ти, Рома, щось краще зробив у своєму житті, когось нагодував, когось обігрив?! Що ти доброго зробив в цьому житті взагалі?!
Рома до держслужбовець Показати IP 3 Грудня 2013 10:46
я ніколи не був дерслужбовцем і гроші заробляв сам працючи на себе , а з людьми піти не можу бо в мене є на те поважні причини , а ось тролять тут ті що як раз бояться що їх викинуть як не потрібних паразитів з теплих кабінетів
до Вас, панянко до інга Показати IP 3 Грудня 2013 19:08
а вам напевно мізків не вистачає йти працювати, от і ходите на майдан аби вбит час
Рома Показати IP 3 Грудня 2013 10:50
взагалі мені дуже соромно за волинь що внас на зоході на границі з європою назбиралося стільки падалі непотрібної
ПОМАРАНЧІВ ЗАХОТІЛОС Показати IP 3 Грудня 2013 11:10
цевсе вже в Україні було - ПАМАРАНЧЕВА революція((( нічого не змінилося за часів владарювання нинішньої опозиції, тільки погіршилося!!! прозрійте, люди, Гузь прагне влади...його жаба давить, що невін при портфелях... але такі як він лише зроблять країні гірше...популісти і НЕ БІЛЬШЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Влад до ПОМАРАНЧІВ ЗАХОТІЛОС Показати IP 3 Грудня 2013 14:36
А що можна ще гірше,,,,?????????????
бачив Показати IP 3 Грудня 2013 11:15
Як розповіли журналісти, які були в будівлі ОДА, то так звані "тітушкі", це всього навсього 4 людини, бувші афганці, які прийшли тихо-мирно дивитись за сітуацією, щоб такі як Гузь не провокували людей і не рвались у кабінет голови ОДА! А от чого саме сьогодні Гузь захотів на "прийом" до Клімчука - це вже інше питання!:) От хто хотів захопити кабінет голови? Так що треба розуміти що до чого, а от "промови" Бондара і Гузя до студентів і школярів на площі - це суцільна брехня і "манечка переслідування"!:)
Той хто спостерігав Показати IP 3 Грудня 2013 12:27
Подивіться на тих, хто привів дітей на мітинг. Всі вони були при владі - Бондар, Шиба, Гузь. Що вони зробили. Кредитів набрались, що тепер лучани їх віддають. Та за ними ніхто в кого є мозги не піде. Ото дядьки, що хочуть собі теплі місця і маніпулюють студентами та дітьми школярами. Ганьба. Хай діти мирно відстоюють своє право бути в Європі, а не іти під гаслами колишніх губернаторів та мерів і не захоплювати владу. Ганьба Шибі та Бондарю
Корінний лучанин до Той хто спостерігав Показати IP 3 Грудня 2013 18:26
РЕПЛІКА про кредити. ОТІ ДОГОВОРИ, оте кредитування - ну не сам ШИБА їх готував! КУДИ ПОХОВАЛИСЬ ті ЗАСЛУЖНЕНІ ЕКОНОМІСТИ МІСЬКРАДИ(облради), які готовили (рахували) ці халявні документи, а юристи візували !!! Безумовно, його підпис - це його віДповідальність!
Light до Той хто спостерігав Показати IP 3 Грудня 2013 21:18
Все вірно, але Гузь ще не був "при владі", він тільки рветься туди, скільки сил, партій витрачено, а мети не досягнуто і... нічого не виходить!:) Я от думаю - може то "кореша" (Бондар, Шиба і Ко.) вирішили "допомогти" крсло Гузю здобути? Всі методи схожі з 2004-м!:)
Богдан Показати IP 3 Грудня 2013 20:16
Цікаво,що це за =мирний =протест,коли блокується чотири входи-виходи облдержадміністрації,коли чиниться моральний тиск на її працівників?Це бандитизм чистої води,за що передбачається адміністративна та кримінальна відповідальність. Опозиція просто наривається на новий конфлікт,просто проситься,щоб їм дали кийком по плечам,щоб потім затіяти наву істерію..Мене цікавить така чисто гіпотетична ситуація,,а якщо у конфлікт втрутиться умовно кажучи =третя сила=-міцні ,кремезні хлопці,які, з ідейних мотивів ,підійдуть і почнуть нищити символіку та гасла пікетуючих,а потім їх відтиснуть і почнуть з ними дискусію на= повишених тонах= ,то це буде порушення закону?Чи це буде політична боротьба?
Корінний лучанин до Богдан Показати IP 3 Грудня 2013 20:44
На матроса ЖЕЛЕЗНЯКА із маузером натякаєте? Міцні, кремезні хлопці з ідейних мотивів- це нонсенс! Це вже, конкретно, із інших структур! Вони не за ідею,вони не по тому!
БОГДАН Показати IP 3 Грудня 2013 22:39
А ЛУЦЬКІ опозиціонери борються з Клімчуком і блокують ОДА лише з ідейних мотивів ?Гузь,.Бондар,.Вітів,Московка ГРОШІ За СВОЮ= РЕВОЛЮЦІЙНУ= ДІЯЛЬНІСТЬ НЕ ОТРИМУЮТЬ?,десятки тисяч долларів у луцьких банках не тримають?Безумавно, Клімчук за свої гроші наймати =міцних і кремезних= не буде і цим користується та зловживає опозиція.Що стосуєтьс матроса Железняка ,то історія знає масу прикладів ,коли та чи інша політична сила вдавалась до терору.Існують деякі історичні документи та спогади очевидців ,що дали підстави звинувачувати у терорі владу Пілсудського проти українців у довоєнні роки в Речі Посполитій,а полякам, у свою чергу, звинувачувати ОУН-УПА у геноциді проти поляків у 1943 р..Так що теророром =бавились= не лише більшовики.Тисячі людей гине від акцій торористів щомісяця в Іраку,Афганістані,Сірії,Пакістані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus