USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська ОДА боргує за приміщення облради майже мільйон

31 Серпня 2017 17:13
Борг Волинської облдержадміністрації перед КУ «Управління будинком Волинської обласної ради» перевищив 900 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю 31 серпня.

Депутати розглянули питання про виконання Волинською ОДА зобов’язань щодо оплати за використання приміщень комунальній установі «Управління будинком Волинської обласної ради». Так, загалом заборгованість ОДА становить загалом понад 909 тисяч гривень.

Як зазначив голова комісії Анатолій Вітів, щоразу наприкінці року виникають такі борги. Будівля облради має великі проблеми з системою опалення. Раніше до голови ОДА звертався перший заступник голови облради Олександр Пирожик. У відповідь, мовляв, голова облдержадміністрації відправив відписку, а також ще один лист, де він просив надати додаткове приміщення для юридичного управління ОДА.

Отже, голова комісії пропонував звернутися до голови ОДА, аби той «виплатив борги, а не розповідав байки», а також відмовити у наданні нового приміщення доки не буде погашена заборгованість, адже нове приміщення означатиме нові борги. Облдержадміністрацію проситимуть погасити борги протягом місяця.

Члени комісії підтримали цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДА Показати IP 31 Серпня 2017 18:17
"Старий мачо " заплатить краще Свєтці. А ця керує...
Андрій Показати IP 31 Серпня 2017 21:05
То виселіть надвір ту адміністрацію і зробимо там казіно і розважальний центр з гіпермаркетом. Тоді і прибутки будуть. А депути хай сторожами будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus