USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ОДА розірве договір із Львівським облавтодором, якщо дороги в області будуть розчищені невчасно

29 Грудня 2022 14:38
В обласній державній адміністрації відбулась нарада щодо утримання доріг Волині в зимовий період. Зокрема, обговорили ситуацію, що склалася в області під час останнього снігопаду, коли деякі дороги були зовсім не розчищені.

Провів робочу зустріч за дорученням начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка його перший заступник Сергій Мовенко, інформують в ОДА.

Участь у нараді взяли представник Служби автодоріг Волинської області, керівник Львівського облавтодору та представники волинської філії Львівського облавтодору. Слід зауважити, що саме Львівський облавтодор виграв тендер на утримання доріг в зимовий період.

Як пояснив в.о. начальника Служби автодоріг Волинської області Антонян Ншан, основними причинами невиконання робіт із розчищення доріг була відсутність пального та посипкового матеріалу у підрядної організації через дещо затягнуту бюрократичну процедуру.

Однак представники підрядної організації запевняють, що наразі все необхідне є і такого більше не повториться.

Своєю чергою, перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко поцікавився, чи достатньо є техніки, водіїв та необхідних матеріалів для посипання доріг. На ці питання відповіді були також ствердними.

Тож за результатами зустрічі було домовлено, що при наступному невиконанні своїх зобов’язань договір із підрядною організацією буде розірвано.

«Зима в грудні не прийшла несподівано. Незалежно від обставин та погодних умов, дороги повинні бути чистими та придатними для безпечного проїзду», – наголосив Сергій Мовенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Здоровий глузд Показати IP 29 Грудня 2022 15:44
Зараз +6 в Луцьку. В неділю +13. Про що нарада ? Я розумію, були роки, коли в цю пору по два метри снігу було взимку. Про що зараз говорити ?
Іван Показати IP 29 Грудня 2022 19:03
Дороги може далеко краще чистити Луцькавтодор. В нього для цього є уся техніка. Навіщо в Тулу їхати зі своїм самоваром? Чи з крупнокаліберної гармати стріляти по горобцях? Ох вже ці мовенки- "шанувальники" відкатів. Прийде час і на них!
ветфельдшер Показати IP 29 Грудня 2022 19:12
"Нарада" трьох людей за наглухо зачиненими дверима. Луцькі журналісти при Погуляйку забули, що таке - наради. Чи по них їздять, чи їх їдять. Все вирішується одноосібно.
Олександр Показати IP 30 Грудня 2022 13:23
Подібні тендери-це звичайна схема дерибану бюджету... Навіщо така "влада",що навіть не здатна прибирати сніг?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus