USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ОВК оскаржує вирок суду щодо «Нашого краю»

6 Жовтня 2015 09:48
Волинська обласна виборча комісія вчора, 5 жовтня, подала апеляцію на рішення Волинського окружного адміністративного суду, яким він зобов’язав зареєструвати списки кандидатів від партії «Наш край».

Про це йдеться на сторінці партії у Фейсбуці.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волинський осередок політичної партії «Наш край» порушив принцип рівності виборчого права. Зокрема, у поданих списках не мав 30-відсоткового представництва осіб однієї статі.

Під час засідання обласної ТВК 1 жовтня були прийняті рішення про відмову в реєстрації чотирьом політичним партіям, серед яких – «Наш край».

Після цього партія подала до суду на рішення територіальної виборчої комісії про відмову в реєстрації кандидатів від політичної сили.

Попри порушення з боку цієї політичної сили суд дозволив їй брати участь у цьогорічних виборах до органів місцевого самоврядування. Так, 3 жовтня, Волинський окружний адміністративний суд скасував рішення місцевого виборчкому про недопущення кандидатів від партії «Наш край» до участі у виборах до Волиньради через недотримання гендерної квоти у виборчих списках.

У Волинській ОВК вважають неприпустимим те, що одним розчерком пера можна скасувати закон, отож, виборча комісія прийняла рішення подати на апеляцію.

Шановні краяни! Опоненти знову намагаються позбутися «НАШОГО КРАЮ»!На Волині опоненти, побоюючись рейтингово конкурент...

Posted by Наш край Волинь on 5 октября 2015 г.


Як повідомлялося, партія «Наш край» почала активну рекламну кампанію задовго до офіційного старту. Нагадаємо, під час представлення кандидатів у депутати до місцевих рад від партії УКРОП, член політради партії Ігор Палиця повідомив, що партія «Наш край» зародилася як рух за незалежністьБесарабії в той час, коли він працював головою Одеської облдержадміністрації. Одним засновником «Нашого краю», зауважив він, бувАнтон Кіссе – компаньйон Івана Аврамова таЮрія Іванющенка(Юри «Єнакіївського»). Таким чином, партія «Наш край» створювалась на гроші Юри «Єнакіївського» як сеператистський рух. Згодом, зауважив Ігор Палиця, в партію увійшли нові засновники - з Адміністрації Президента. І з цього часу про сепаратизм і фінансування партії говорити перестали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vova k. Показати IP 6 Жовтня 2015 15:41
а де тарас сидорук?той шо голова краю?
ГЕТЬ Показати IP 6 Жовтня 2015 16:35
РИГІВ ПОТРІБНО ГНАТИ
Банду до геть Показати IP 7 Жовтня 2015 01:29
Риги це ті що бояться реєструвати людей праці людей з авторитетом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus