USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська поліція оголосила набір охоронників

2 Грудня 2015 12:43
Управління поліції охорони у Волинській області у зв’язку із збільшенням кількості об’єктів, які потребують охорони, запрошує на роботу чоловіків на посади охоронників. Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно із законом України «Про Національну поліцію», який набув чинності 7 листопада 2015 року, були створені нові підрозділи Національної поліції, до складу яких входить і підрозділ поліції охорони.

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 834 були утворені Управління поліції охорони в усіх областях України. У Волинській області територіальним органом Національної поліції є Управління поліції охорони, яке забезпечує безпеку і порядок, боротьбу зі злочинністю на місцевому рівні шляхом охорони об’єктів, майна державної та інших форм власності, охорони фізичних осіб, запобігання та припинення правопорушень у місцях несення служби.

Вимоги до кандидатів на посади охоронників:

- вік від 18 років;

- повна загальна середня або вища освіта;

- придатність за станом здоров’я;

- відсутність інформації компрометуючого характеру;

- позитивні характеристики (школа, робота, ЗСУ, сусіди);

- при собі потрібно мати паспорт, документ про освіту, трудову книжку (за наявності) та військовий квиток (за наявності), служба в Збройних Силах не обов’язкова.

Майбутнім працівникам гарантується:

- весь соціальний пакет (оплачувані відпустка та лікарняні, учбова відпустка, матеріальна допомога для оздоровлення в період відпустки тощо);

- для молодих та перспективних людей ,які побажають служити у підрозділах поліції охорони буде здійснюватися конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції з можливістю направлення їх для вступу на безкоштовне навчання до вищих навчальних закладів в системі МВС.

Інформацію можна отримати за телефонами: (050)3849973,(0332)72-32-02 (цілодобово) , (0332)72-36-33 (09.00-18.00 год.), або безпосередньо звернутися за адресою:м.Луцьк, вул. Богдана Хмельницького,37.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2015 14:00
Чітаю і смішно ,наскільки знаю а знаю добре.... І сумніваюсь ,що щось зміниця в новій поліції,таквот допомогу на оздоровлення більш як на 500 грн під час відпустки і нерозраховуйте...а закон обіцяю зовсім інше...нічого незміниця,все що роблять це показуха.поміняли "пєшок" а королі остались...готуйтесь купляти все за свої кошти...в нашій державі винити треба самих себе...повибирть на посади хуліганів а потім плачуть.тим хто з ними дружить то добре.а простим трудолюбивим людям "жопа"
Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 14:37
ОХОРОННИКІВ чи охоронців?
Greta до Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 14:56
Різниця: охоронець - фахівець, який дбає про безпеку й недоторканість особи. Охоронник - пильнує за стаціонарним об’єктом або ж вантажем, що перевозиться
Світязь Показати IP 2 Грудня 2015 14:48
те саме ВДСО тільки назва друга.єдиний плюс це те що потім можна буде перевестися в поліцію за наявності вакантної посади
Оля Показати IP 3 Грудня 2015 14:33
із зарплатою в 1700 грн? Думаю,що бажаючих буде не багато..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus