USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

До патрульної поліції Луцька подали майже півтисячі анкет

29 Червня 2017 14:17
Менше третини кандидатів у патрульну поліцію принесли документи для продовження подальшого відбору та навчання. Волинян закликають активізуватися, адже до завершення набору лишилося близько 10 днів.

День відкритих дверей у патрульній поліції відбувся 29-го червня.

Кандидати-чоловіки розповідають, що обирають цю професію, опираючись на два фактори: престижність роботи та хороша зарплата.

«Це престижна державна робота, тут хороша зарплата. Також я бачу, що сьогоднішня поліція – зовсім не та, якою була раніше. Неодноразово доводилося з ними співпрацювати. Помітно, що поліція оперативно реагує на різні складні ситуації, поводить себе професійно, саме в такій когорті людей я і хочу працювати»,- розповідає волинянин Олександр із села Романів, який працює у групі швидкого реагування охоронної служби.
«Здобувши середню освіту, я пішов навчатися в школу поліції у Рівненську область. Мені подобається бути на стражі закону. Більше того, ця робота престижна, є хороша зарплата», - говорить Захарій із Камінь-Каширського району, який теж хоче стати поліцейським.
Загалом, у патрульну службу Луцька надійшло 476 анкет, 275 анкет на службу у Ковелі, з них принесли документи лише 200 осіб, 24 кандидати вже пройшли тестування. Із поданих заяв на роботу в поліцію – 17 від колишніх працівників правоохоронних органів, є одна заява від екс-патрульного, який звільнився за власним бажанням.

Зі слів начальника сектору кадрового забезпечення УПП Романа Морозовського, ще не визначилися, хто очолить ковельських поліцейських та, де буде їхнє місце дислокації.

«Питання - в процесі вирішення, остаточних рішень немає», - пояснює Морозовський.
Зауважимо, що подавши заявку та необхідний пакет документів, кандидат проходитиме тестування, медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки та співбесіду з поліцейською комісією. Пройшовши усі етапи, на нового поліцейського чекатиме 3-4 місяці навчання, а в подальшому - можливість кар’єрного росту, щорічна оплачувана відпустка, тривалістю від 30 днів, безоплатне обслуговування поліцейського та членів його сім’ї у закладах охорони здоров’я МВС та компенсацію 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім’ї.

Тим часом, наголошують, що резерв поліцейських, який минулого разу сформували з кандидатів, не надає жодних привілеїв, як і статус «учасник бойових дій», оскільки відбір проходить для всіх на загальних засадах.

До слова, з минулого набору поліцейських, із 165 осіб – 20 звільнилися, розповів начальник сектору кадрового забезпечення УПП Роман Морозовський. Каже, усі за власним бажанням.

Довідково: У містах Луцьку та Ковелі відкрито 181 вакансію інспектора Патрульної поліції. Загалом, по Україні відкрито більше 2300 вакансій у 16 містах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вася Показати IP 29 Червня 2017 14:38
ЗАШИБИСЬ приймальня в курілці!
Луцьк Показати IP 29 Червня 2017 15:46
А з Луцька хтось подав документи? Вища освіта хоть в когось є?
Олег Показати IP 29 Червня 2017 16:11
Ще бара...в без освiти понабирають
Курильщик Показати IP 29 Червня 2017 16:16
Зато пепельница продвинутая. Это сколько бычков туда влезет?
Знаючий Показати IP 29 Червня 2017 16:58
Чергова порція б*дла
до знаючий до Знаючий Показати IP 30 Червня 2017 11:22
Кожна особистість судить по собі в міру своєї розпущеності. Можливо вИ "знаючий" є недобросовісним громадянином?
Патрульний Показати IP 1 Липня 2017 09:57
Хлопці ще незнають в яку клоаку йдуть, висока зарплата і престижна робота - )))))) Ха-ха

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus