USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська поліція отримала 4 автомобілі від Фонду Ігоря Палиці

7 Лютого 2018 13:49
Працівники кримінального блоку ГУ Нацполіції в області отримали чотири нових автівки Ravon R4 створених на базі Chevrolet, придбані за кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Вручення автомобілів відбулося 7 лютого у Луцьку. Ключі від авто передав працівникам Нацполіції радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Він зауважив, що для виконання своїх обов’язків працівникам поліції потрібне елементарне забезпечення, зокрема, транспорт. Втім, поки що держава не у повній мірі забезпечує ці потреби. Наприкінці 2017 року рішення про придбання нових автомобілів для волинської поліції ухвалив Ігор Палиця, який розуміє важливість роботи правоохоронних органів у боротьбі зі злочинністю та забезпеченні порядку в області.

Передаючи чотири нові автомобілі, радник міського голови висловив сподівання, що вони допоможуть працівникам поліції більш якісно виконувати свої обов’язки. Три автомобілі використовуватимуть працівники карного розшуку, один – працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Це – нові авто Ravon R4 створені на базі Chevrolet, з бензиновим двигуном.
Начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига відзначив, що для поліції це важлива подія, адже демонструє, що в складні часи керівництво області небайдуже до проблем правоохоронців.

За кошти Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ГУ Нацполіції отримало чотири сучасні автомобілі Ravon R4 створених на базі Chevrolet. На його думку, це дасть можливість ефективно виконувати завдання, розкривати найбільш резонансні злочини, затримувати злочинців, забезпечуючи безпеку жителів Луцька та Волинській області. Він висловив подяку Ігорю Палиці та голові правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександру Товстенюку, зауваживши, що сподівається на продовження співпраці та подальшу конструктивну позицію влади області та міста.
Проблемні питання волинських правоохоронців обговорювали наприкінці минулого року з керівництвом облради. Тоді голова Волиньради Ігор Палиця ухвалив рішення про надання благодійної допомоги у вигляді транспортних засобів для підсилення роботи працівників кримінального блоку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
скептик Показати IP 7 Лютого 2018 13:53
можна було б обмежитись тавріями. все-одно порозбивають
Цікавий Показати IP 7 Лютого 2018 15:15
А чому ж марку авто не вказали?
А тому до Цікавий Показати IP 7 Лютого 2018 15:37
Що "трудновыговариваемая"!
ххх Показати IP 7 Лютого 2018 16:39
Щож тут ”трудновыговариваемая“. Марка “Равон” - мейд ін Узбекістон. А могли б і “ЗАЗ Сенс” купити. А то як всюди по нашій державі, пожежні Маз, автобуси і тролейбуси теж Маз і Бєлкомунмаш. А ні щоб своіх підтримати(робота, податки)
Знайшов Показати IP 7 Лютого 2018 16:48
Це авто Chevrolet Cobalt але збирання проводиться в Узбекистані під торговою маркою ravon-r4
Приїхав Показати IP 7 Лютого 2018 19:54
Непоганий фонд! Можна було б за ті кошти більш кориснішу допомогу надати!
Сeргій Показати IP 8 Лютого 2018 06:17
Народ!Та вам нeвгодиш!
Олег Показати IP 8 Лютого 2018 09:55
А тепер наблюдаемо таку картину, як будуть зовсiм не подержавним справам `iздити.скорше в особистих цiлях наче за сво`i кровнi купленi!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus