USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська письменниця презентувала збірку віршів, щоб допомогти ЗСУ

7 Березня 2024 23:21
Жителька селища Сенкевичівка Тамара Мазурок презентувала новий збірник віршів «Територія життя». Увесь тираж авторка спрямувала на збір донатів для ЗСУ.

Про це повідомляють у Городищенській громаді.

Тамару Мазурок – вчителька математики з 40-річним стажем роботи, володарка 32 нагород різних рівнів, волонтерка, справжня патріотка своєї держави, авторка книг «Горить свіча на підвіконні», «Відмінник вічності», «Родина», «Життя, що стало піснею».

Читати ще: Військовий Богдан Пташник презентував у Луцьку книгу про життя після ядерної війни

Нещодавно Тамара Хомівна додала в скарбницю своїх доробків збірку поезій «Територія життя». Презентація книги відбулася 5 березня 2024 року у актовій залі Сенкевичівської мистецької школи. Зал був переповненений відвідувачами, серед яких і члени сімей загиблих Героїв-земляків.

До збірки Тамари Мазурок увійшло понад 100 віршів, які вона написала за останні два роки – роки повномасштабного вторгнення росії на територію України. Частину віршів продекламували на заході, решту зможе прочитати кожен, хто придбав збірку.

Читати ще: До знятого в Луцьку фільму «Крила» представили трек, проморолик та пиво. Фоторепортаж

У авторки виникла ідея надрукувати «Територію життя» та спрямувати весь тираж на збір донатів для ЗСУ, що вона і зробила. Також цьому посприяв благодійний ярмарок, організований місцевими жителями у день презентації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus