USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська цілителька знає, як гроші притягнути та як коханок відігнати

29 Січня 2017 19:00
Надія Романівна не думала й не гадала, що на шостому десятку літ почне лікувати молитвами. Адже працівник торгівлі за освітою, вона жила і працювала в Луцьку. Проте доля розпорядилася так, що разом із сім’єю жінка змушена була переїхати до села Мовчанів Локачинського району. А через хворобу чоловіка – взятися допомагати чужим людям.

Через хвороби рідних почала лікувати чужих

У Кузьмінчуків цілительство – справа родинна. Адже помагали людям свекруха нашої оповідачки Анастасія Улянівна і свекрушина мама Мариня.

З кожним новим поколінням навички вдосконалювалися. Баба Мариня зцілювала тільки молитвами. Баба Настя молилася й віск виливала. А баба Надя (так по-народному називають Романівну) до цих умінь додає ще й власні методи, які, щоправда, тримає в секреті.

– Свекруха моя дуже набожна жінка була, ходила на прощі в монастирі, навіть до Москви їздила. Тому весь вік мріяла побудувати церкву, – розповідає Надія Кузьмінчук.

На жаль, тяжка недуга – рак четвертої стадії – завадила старенькій утілити мрію в життя. Тому справу мами вирішили продовжити син із невісткою.

– Перед смертю мати півтора року передавала навички цілительства синові, тобто моєму чоловікові. Майже 10 літ він цим займався. Та коли чоловіка розбив один інсульт, а через три місяці – другий, мусила я цю справу переймати. І не знаю чому (від великого бажання, а чи від великої потреби), та через три місяці я вже могла сама виливати віск і розпізнавати символи, – каже Надія Романівна.

Заряджена 20-гривнева купюра допомагає розбагатіти

Саме таким чином – завдяки воскові та молитві – жінка бачить минуле і знає, як запрограмувати майбутнє. Щоправда, охопити вдається проміжок лише в два-три місяці (далі, каже, віск не тягне). Тому люди, яким вдавалося допомогти, не раз і не два приїздять опісля.
– Десь рік тому навідався до мене заступник генерала з Києва і каже, що його разом із трьома офіцерами хочуть звільнити. «Як, – мовив, – поможете?». Я віск вилила, побачила, що й до чого. Далі помолилася, пошептала. «Іди, – кажу. – Все буде доб­ре». Так уже рік цей чоловік єдиний із чотирьох заступників тримається при генералові. А як тільки якась загроза – приїздить по допомогу.

Крім кар’єрного зростання, люди хвилюються й за фінанси: в когось бізнес не клеїться, а хтось кредитів набрав і погасити не може. У таких випадках цілителька не тільки в майбутнє може заглянути, а й гроші позитивною енергією зарядити.

– Я беру 20-гривневу купюру, шепчу над нею і даю чоловікові: «На ось – поклади між своїх грошей і постійно носи. Ця двадцятка буде до тебе фінанси притягувати. Та, боронь Боже, не загуби! Бо тоді й удачу свою загубиш», – переповідає Романівна.

– І що, такі методи помагають? – не йму віри.

– А ви людей попитайте: в одного бізнес налагодився, інший із потрібними партнерами познайомився. Аякже! – сміється Надія Кузьмінчук.

Як вилікувати сім’ю від шлюбної зради

– Недавно, було, приїхав чоловік із Луцька (начальник великий, то за нього, може, й не пишіть), – міркує вголос жінка. – Одне слово, приїхав, про роботу запитує. Я віск вилила і просто в лоб: «Ти що ж оце – такий-пересякий – аж трьох коханок собі завів?! Та ще й таких хороших!». Начальник сидить і головою хитає: от, мовляв, Романівна – нічого від неї не сховаєш, – сміється цілителька, пригадуючи.

Але далі вже серйозно жінка просить усіх, хто цю статтю читає:

– Дотримуйтеся шлюбних обіцянок. Не йдіть у блуд. Бо то великий гріх і велика біда!

Аби «тої біди» позбутися, приїздять до Надії Кузьмінчук чи дружина, чи благовірний, або й парами: щоби допомогла цілителька спокій у родину повернути. А оскільки сім’я – то єдиний організм, потрібно, аби «курс лікування» проходило подружжя разом. Якщо когось із них нема – мусить бути фото людини чи особиста річ. Їх цілителька кладе біля хреста, виливає віск, таким чином встановлює контакт із відсутнім та розповідає, в чому або в кому причина родинних негараздів.

Зелений змій – то причина чорної хвороби

Не меншим за гроші й розпусту злом вважає Надія Кузьмінчук горілку.

– Якось приїхала жінка, вже дорослого сина привезла і просить: «Рятуйте, бо пропив і бізнес, і машину з квартирою! Сім’я на волосині тримається!». Від тої ж таки горілки та ще від стресів, розумової втоми нападає на людей епілепсія. Чорна хвороба по-народному, – застерігає цілителька.

Саме лікування епілепсії, до речі, дається Романівні найтяжче.

– Тут уже сама впоратися не можу, кличу сина Василя. Бо коли в чоловіка напад починається, то переживаєш навіть за те, щоби язика не ковтнув і живим лишився. І в таких випадках доля секунди може стати вирішальною, – зізнається оповідач­ка. – Та й повністю позбутися чорної хвороби непросто. Її з людини виганяти починаю молитвами. Коли це не допомагає, роблю розп’яття: цвяхами і молотком розпинаю ту епілепсію.

Проте, якщо недуга багато літ мучить, народне цілительство часто стає безсилим.

Найчастіше «роблять на смерть» через заздрощі

Так само не в змозі жінка допомогти тоді, коли пороблено на смерть.

– Часом прийде людина. Я раз-другий віск виллю і кажу: тут нічим не допоможу. Чорна магія, до речі, щороку все більшої сили набирає, – попереджає Надія Кузьмінчук. – Буває, 15-літні дівчатка не бояться за неї братися. Чаклують і не відають, наскільки це небезпечно.

Щоб позбутися смертоносних тенет чорної магії, по допомогу до цілительки приїздять звідусіль: із Чехії, Польщі, Німеччини, Іспанії, Португалії.

Та найбільше, за її словами, чорною магією в Італії захоплюються. Причому не італійці – наші, українки. Сподобається робоче місце – пороб­лять людині на хворобу чи смерть, і заробітчанка хоч-не-хоч мусить додому повертатися.

– Як же від того захиститися? – питаю.

– А ніяк! – ошелешує Романівна. – Бо наврочити будь-хто може. От візьміть діток: їх до мене з ляками, вроками, безсонням привозять. Як так вийшло? Елементарно: мама вивела погуляти, хтось у візочок глянув, може, й поганого нічого не бажав, а дитя потім цілу ніч плаче, вві сні здригається. Одне слово, від поганих очей (особливо карих!) не сховаєшся. Хіба що вдома будеш сидіти.

Покійна бабуся з небес нагадала про храм

На запитання, чи таких методів лікування не засуджують священики, офіційна медицина, односельці, Надія Кузьмінчук відповідає:

– Сусіди ставляться по-різному: одні заздрять, інші по допомогу приходять. Лікарі самі часто радять (особ­ливо пацієнтам з епілепсією) спочатку до якоїсь баби з’їздити, а вже потім уколи приймати. А священики ні за ні проти нічого не казали.
Та й як інакше, коли родина Кузьмінчуків власним коштом спорудила в селі капличку, де місцевий священнослужитель відправляє службу Божу.

– То був наш обов’язок. Адже про це мріяла ще покійна свекруха Анастасія Улянівна, дар цілительства від якої передався нам із чоловіком, – пояснює оповідачка. – Тому перші чотири роки, відколи стала виливати віск, ми збирали гроші на богоугодну справу. Було навіть, моєму синові Василю цілий місяць снилася церква. Видно, баба Настя нам із небес нагадувала про храм...

У 2010 році мрію жінки вдалося реалізувати. І нині разом із небайдужими вірянами Кузьмінчуки стежать за тим, аби в капличці завжди можна було помолитися, свічку поставити, до ікони з мощами прикластися.
На все це кошти йдуть чималі, зізнається жінка. Спорудження, приміром, та церковна атрибутика обійшлися у 300 тисяч гривень (і це за тодішнього курсу долара). Багато що син Василь привіз із Єрусалима. Ікони дарують люди. Євангеліє презентувала дочка покійної баби Насті Ірина.

«Від енергетичних вампірів навіть я не захищена»

– Чи тяжко вам у 67 на своїх плечах усе тримати? – запитую в Надії Романівни.

– Ой, дитино, не питай!.. Якби не син Василь, не знаю, що було би. За день тільки віск перелити мушу разів 300-400. Хай яка спека стоїть, я весь час біля вогню. А скільки ж газу від ранку до вечора вдихнеш, доки людей приймеш, – перелічує цілителька мінуси роботи. – Та й особи звертаються різні. Якось прийшла жінка. Я лишилися з нею наодинці. І так вона глянула, що я впала ницьма! До тями привели мене люди, та після цього мусила тиждень відлежати. І що то воно було – не знаю: руки-ноги не боліли, голова світла, а сили геть нема. Видно, та незнайомка енергетичним вампіром була і витягнула мою енергію.

На той час, коли зустріч із Романівною відбувалася, жінка теж хворіла й уколи приймала. Бо такий уже парадокс, що сам собі цілитель помогти не може...
Оксана БУБЕНЩИКОВА, Локачинський район

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 99
кашперовський Показати IP 29 Січня 2017 19:16
ще про мене забули написати
Анонім Показати IP 29 Січня 2017 19:20
Бабки косять бабки... Тре собі 200 грн. зарядити, може олігархом стану!
Олександр до Анонім Показати IP 28 Травня 2017 23:44
Бабка це ти базарна 200 вий диб.. Це точно діагноз твій анонім
гпз Показати IP 29 Січня 2017 19:24
що за бред
Уася Показати IP 29 Січня 2017 20:23
Зніму порчу, приверну удачу, відверну безгрошівя, гадаю по картам (кредитним, депозитним...) номер карти, CVV-код і дату випуску карти присилайте на пошту. Жду!
Вася Показати IP 29 Січня 2017 20:29
Ну бабка і розводить людей. В Бога треба вірити а не в тих бабок. І ще такі дурні їдуть і роблять і собі і комусь гріх. Бред. Коханку і так можна кинути а не їхати чоловікові і дурником слабаком притворятись , ніхто ж ту коханку тобі не приводив додому, самі винні і жінка і чоловік значить в сімї щось не так !! Жах. Ні бабкам!!!!!!!!Вірте в Бога
777 до Вася Показати IP 29 Січня 2017 22:19
В якого саме бога?
Анонім до 777 Показати IP 29 Січня 2017 22:36
В легітимного!
олег до 777 Показати IP 30 Січня 2017 07:55
я вірю в рогатого!
Ернст невідомий до олег Показати IP 30 Січня 2017 13:02
А я не тільки вірю, я ним на роботу їжджу щодня !-)
Анатолій до Вася Показати IP 2 Лютого 2017 13:09
Спокутуйте відпущенням ...МолітьсяБогу.Ваше залишиться з вами,А що бруд (лукавий)нехай сам відвалиться.
Анатолій до Вася Показати IP 2 Лютого 2017 13:13
Конкуренток віджене спонукавши на не чисті справи(підлити,підсипати,підставити).Їдуть,щоб коханок , коханців відігнала.А молитися за благодать у шлюбі відать)ніхто не навчив.
Чумак Показати IP 29 Січня 2017 20:42
а банки через телевізор вона заряджае?
Мольфар Показати IP 29 Січня 2017 20:51
Увєлічєніє теніса. Недорого. Теніс большой - очень хорошо!
Кавун Показати IP 29 Січня 2017 21:17
В мене теж є знайомий цілитель, правда він мої хвороби не вилікував, але фанатично вірить в те що це діє. Ніби живе в свому ілюзорному маленькому світі. Напевно це якась форма шизофренії. Треба буде в Дідо спитатись, він великий стаж шизи має..
Мольфар до Кавун Показати IP 29 Січня 2017 23:56
Це той з вентилятором на на голові?
Лол до Мольфар Показати IP 30 Січня 2017 00:07
Ага
Анатолій до Кавун Показати IP 2 Лютого 2017 13:23
Хвороби вилікувати в змозі самГосподь.Болесті тілесні даються людям на спокуту.Якщо вас щось спонукало написати про шизу знайомого цілителя,то перегляньте власне життя та думки....Ви ж експерт....
Світлана Показати IP 29 Січня 2017 21:46
Все, що написано про Надію Романівну - правда. Була у неї не раз. Хвороби і проблеми бачить, а це вже немаловажно, якщо не знаєш "звідки ноги ростуть". Гроші не вимагає, умов, щоб їздили до неї по кілька разів - теж. Їдуть до неї звідусіль. Попасти до неї важко. Але, перш за все, Богу молитися треба і до Храму його ходити.
АС до Світлана Показати IP 30 Січня 2017 00:39
Чому коли рак люди їдуть до лікарів ? Ну я дцп знпхарки лікують
Тетяна до АС Показати IP 12 Вересня 2019 21:28
Добрий день, а ви можете дати якісь контакти надії Романівни, дуже потрібно. Дякую. [email protected]
олег до Світлана Показати IP 30 Січня 2017 07:58
БРЄДЯТІНА!!!!!!
ернст невідомий до Світлана Показати IP 30 Січня 2017 13:18
''Хвороби'' і 'проблеми'' -зовсім різні речі, в кожної своє джерело походження. А об'єднувати їх - це видавати себе за не зовсім обізнану людину.
южеф пілсудськой до Світлана Показати IP 30 Січня 2017 13:25
''ноги ростуть' як відомо з п'ятої точки. А її підставляти всяким знахарям для діагностики - дійсно наберешся і хвороб, і проблем
І сміх, і ... до Світлана Показати IP 30 Січня 2017 16:56
Реклама хороша для такої категорії людей, як Ви =)))) Як одночасно можна поєднувати церкву, Бога і гадалок?
Леся до Світлана Показати IP 11 Вересня 2018 13:26
Доброго дня .Скажіть будь ласка адресу цієї вчительки.дякую
Дар'я до Світлана Показати IP 5 Березня 2019 14:29
А як з нею можна з'язатися? Чи де вона проживає?
Ольга до Світлана Показати IP 26 Жовтня 2019 22:27
Добрий вечір. Чи є у вас телефон пані цієї? Маю проблему по здоров'ї, не знаю вже що робити
Орися до Світлана Показати IP 14 Червня 2022 22:57
А скажіть, будь ласка, як до неї можна попасти? Адреса чи номер телефону? Буду дуже вам вдячна
Бапка Показати IP 29 Січня 2017 22:01
Пишете? Пишіть, пишіть! Бапка вночі до кожного з вас прийде і буде несамовито яйця викачувати, щоб клієнтів не відганяли!!
Уля до Бапка Показати IP 29 Січня 2017 22:59
Вона дійсно хороша, допомагає людям. А ваші дурнувати коментарі повний брєд. Не знаєте то не пишіть що попало.
Бапка до Уля Показати IP 29 Січня 2017 23:19
Шановна, це банальний тролінг. Якщо є почуття гумору - можна посміятись. Якщо нема - бризкати слиною і сердитись на всіх і на все! Хочете знати причину мого сарказму? Будь-ласка. В 30 років моя мама невдало впала і в неї був пошкоджений хребет. Всі казали їдь в Раків Ліс там жіночка, вправляє, лікує - станеш на ноги без проблем. І було декілька поїздок і було вправляння дисків, і було замовляння від порчі і багато іншого... А біль все сильнішав і сильнішав і ходити вже було неможливо. І тільки два мольфари Колихан і Бобрик з нейрохірургії привели хребет мами в порядок (через рік після операції обробляла 6 га цукрових буряків). Подібна ситуація недавно була з тестем - поїздки в Гірку Полонку до мануальної терапевтши нічого не дали. І тільки відомий екстрасенс-чарівниця Гайволя поставила вірний діагноз. Після операції тесть жваво допомагає мені на будівництві, хоча йому вже 70 років!!!
Лол до Бапка Показати IP 30 Січня 2017 00:12
Лесю Степанівну знаю особисто. Хороший спеціаліст. Завжди вислухає і обстежить, а не пошле під три чорти як інші неврологи.
лол до Лол Показати IP 30 Січня 2017 19:47
барани ви чого мінусуєте. Я за лікаря невролога писав, а не за цю навіжену бабку-знахарку
Анатолій до Бапка Показати IP 2 Лютого 2017 17:44
Вінігрет,якийсь у вас.До чого тут у ваших коментах лікування травм хребта не спеціалістами чи хірургічні втручання відомими спеціалістами.Діагнози ставлять в стаціонарі.А стаття взагалі про бабку,яка виливає віск та знається з нечистим....Сила цієї особи полягає в моментах святотацтва ,яке відбувається під час процедури перед ,,глупими"пацієнтами.За 20-ть грн скільки з'явилося бізнесменів,які не вагаючись звільняли людей без виплат.... Скільки фінансових афер ,,благословилося"тією двадцяткою,,Іуди"?.....Хто не відає,то нехай подивиться на контингент до бабки:-одні бідові,А інші відверті покидьки суспільства....
Анастасія до Бапка Показати IP 10 Листопада 2017 21:31
Ви говорите не про бабу Надю а про інших людей, які вам не допомогли, а вона допомагає, Вона мені синочка витягла з тяжкої хвороби. Я їй дуже вдячна)
Олеся до Анастасія Показати IP 12 Травня 2018 09:06
добрий день.прошу вибачення.що питаю.але яка хвороба в вашого синочка була.бо в мене хворіє маленька донечка і мені порадили звернутись до цієї жінки.....
123 Показати IP 29 Січня 2017 23:42
А ещё СПИД лечит куриной лапкой.
Шок Показати IP 30 Січня 2017 02:35
Шановніі журналісти, що за пропаганда чорної магії? Ще такого безглуздя не чула. Сором має бути вам рекламувати таке на волинських новинах
Лол до Шок Показати IP 30 Січня 2017 19:47
Вони в долі
Дістали Показати IP 30 Січня 2017 08:34
Маразм крепчает
знахар Показати IP 30 Січня 2017 08:35
Шановне і не шановне панство, в якому столітті живемо? В 17-му, в період смути, холери і чуми? Чи у 21-му? Випадково натрапив на таку "цілительку" на початку 2000-х в Луцьку в районі вулиці чи то Щусєва, чи Декабристів - не пам*ятаю. Моє відвідування "цілительки" було пов*язане з місцевими виборами. До "цілительства" торгувала при радянській владі квасом з бочки. Освіта - прочерк. В брудній, як в свинарнику, веранді її власного будинку сиділи кілька молодих жінок з поліської глибинки, ховаючи від мене погляди. Як згодом мені розповіла сама "цілителька", одна не могла завагітніти, інша (десятикласниця), навпаки, сподівалась, що "розсосеться" (вагітність), з чим і приїхала в Луцьк. Ще одна скаржилась, що чоловік дома не ночує. Чи завагітніла, чи "розсосалось", чи привернула чоловіка до законної жінки, висновки робіть самі
їван до знахар Показати IP 30 Січня 2017 15:28
Та щоб завагітніти, то до ДІДА треба їхати, а не до баби. А вагітність розсосується обично в абортаріях
Анатолій до знахар Показати IP 2 Лютого 2017 22:04
Наприкінці 90-х в тому районі проживав і приймав дійсно помічний біоенергетик.На жаль його давно не має з нами.І саме він міг надавати допомогу людям.А та жінка про яку ви пишите вела прийом людей називаючись його ученицею,хоча жодного відношення до цілителя не мала.Вона була ,,брудним"невігласом,яка певним чином скомпрометувала можливе звання цілителя...
Іна Показати IP 30 Січня 2017 10:55
Це натуральний брєд!! І таке ще в новинах писати? Все від Бога а не від бабки! Чому ж вона свого чоловіка не вилікувала? Собі 20 грн покладе в гаманець і що зразу гроші будуть наростати навіть якщо нічим не зайнятий? Це приступаю вже щось не святе, так що треба відганяти від себе і не вірити в це.І взагалі таких бабки якщо заробляють брехнею хай податки платять
Анатолій до Іна Показати IP 2 Лютого 2017 12:59
Згадайте,що Господа Ісуса Христа було продано за 30-ть срібних монет.А тут аж 20-ть,бо не годна буть як Іуда...Але як прислужник сил лукавого...
Віталій Показати IP 30 Січня 2017 14:59
Таких бабок треба гнати, бо людина внушить собі і таке з нею відбувається, Люди вірте в Господа Бога ! І не їдьте до тих бабок бо то ще гріх великий. Хай бабка війну закінчить, щоб люди не вмирали на так званій війні, а то займається таким заролянням грошей. ЦЕ ДЛЯ ЛОХІВ!
Чи ти дурний, народе Показати IP 30 Січня 2017 17:02
І от повірте, шо є категорія людей, шо буде вірити в цей брєд, ше й плюватись, шо то все від Бога. і будуть ходити до неї, платити і щиро вірити, шо вона у всьому допоможе. Нашим людям завжди легше перекласти вирішення своїх проблем на когось.
Луцьк Показати IP 30 Січня 2017 21:05
продовження скандально фільму "Духневич і Кошель пліснява на волиньскій медицині" вийшло на ютубі. Жесть!!!
Влад до Луцьк Показати IP 30 Січня 2017 22:14
Не жесть, а маячня - Діма пропив залишки мізків, грошей нема, за лікування людей платити не хоче, боїться за свого"Порша" та землі, щоб не забрали за борги - от і строчить пасквілі
Ната Показати IP 30 Січня 2017 22:40
Оооо, реклама, бабка любить гроші. І Вася син помню, помню цей грошовий конвеєр.
лучанка Показати IP 31 Січня 2017 14:53
от хай би Романівна на Путіна пошептала, як на того заступника генерала з Києва, щоб "пішов" - тоді б я повірила! А так Вірю,що Бубенщикова (авторка) гонорар получила від Романівни за рекламу.... Їздила до цілительки моя співробітниця, бо дочку заміж не беруть, - і шептала, і виливала, і викачувала - не взяли до цього часу! Зате прибутки мають і сусіди, бо інколи як черга довга, то на нічліг до себе беруть...
Анатолій до лучанка Показати IP 2 Лютого 2017 13:04
Сила в бабки є. І наслідки лукаві.... Які трактуються, як -анти Христос.Від біса-хульного ,яка користь маловірним?
Луцьку Показати IP 31 Січня 2017 17:28
Це не жесть, а передсм*ртне пук*ння в муку педер*ста глазунова. В лайні по шию, і знімає хвилю, щоб ним захлинутись. Так воно й буде.
Олександр Показати IP 26 Березня 2017 14:21
Надія Романівна має силу Божу і точно допомагає людям !!!!!!головне вірити а там сам переконаєшся
Катерина Показати IP 23 Травня 2017 11:35
Як потрапити на прийом до. Надії по телефоні можна записатися? Дуже потрібно!!!
Катерина Показати IP 23 Травня 2017 11:50
У чоловіка запалення лицевого нерва лікувалися у кількох лікарів результату мало як записатись на прийом до надії романівни на неї надія. Чоловік пройшов війну а на мирній землі так захворів
Олександр Показати IP 16 Серпня 2017 23:46
Романівна це людина просто від Бога чесно,для мене вона є дрогою людиною після Ісуса Христа!!! Бог на небі тебе чує коли ти до нього звертаєшся і лише коли щіро. А Надія Романівна словом Божим допомагає чесно люди невірять в Бога нашого Ісуса Христа, народ не треба чуш писати різну ви просто тупі хто невірить в Бога а Романівна людина від боги ....
Анонім до Олександр Показати IP 19 Листопада 2022 17:42
Дуже потрібен її номер телефону
Анна Показати IP 2 Жовтня 2017 17:10
Підскажіть точний адрес і номер телефону
Анастасія до Анна Показати IP 10 Листопада 2017 21:39
Село Мовчанів Локачинського району. 0508866324 син Василь Але вони не записують по телефону, лише кажуть чи приймає і чи здорова. Запис по живій черзі.
валя Показати IP 12 Жовтня 2018 12:18
шо ви можете розказати і скільки то коштує
Роман Показати IP 3 Липня 2019 15:09
Доброго дня, підкажіть як можна звязатись з п.Надією окрім Василя???
Лариса Показати IP 16 Серпня 2019 09:10
Доброго дня підкажіть будь ласка номер телефону
Бізнес Показати IP 20 Серпня 2019 09:29
Чому не написали про сімейний бізнес? Комплекс для відпочинку з басейнами, будиночками, сауною відразу за капличкою? «Прихожани» приїздять до бабулі-провидиці і щоб не нудьгувати у величезних чергах, розважаються на славу Божу)
САША Показати IP 25 Вересня 2019 06:15
НАДІЯ РОМАНІВНА з Мовчанова дійсно порядна людина.Грошей не від кого не вимагає.Має сильний дар.Виліковує знімає поробки.Це правда.Знаю романівну вже не один рік завдяки їй живу на цьому світі.ДЯКУЮ ВАМ РОМАНІВНА. А хто пише погане то хай сам хоч раз поїде і побачить.І пишуть ще злі сили які не хочуть щоб зними воювали. Раджу хто не був то хай відвідає Романівну хоч раз в свому житті.
Анна до САША Показати IP 24 Лютого 2020 18:33
Доброго дня.мижете дати контакти до надії романівни? [email protected]
Святослав Показати IP 17 Січня 2020 21:03
Добрий вечір чи могли би Ви дати свій прямий номер
Катя Показати IP 22 Лютого 2020 19:12
Під скажіть номер до цієї знахарки
Марія Показати IP 8 Травня 2020 22:13
Дайте номер до Романівна будь ласка.
Каріна Показати IP 30 Липня 2020 16:33
Дайте будь ласка номер цієї знахарки
Катя Показати IP 30 Липня 2020 18:28
У кого є номер телефону до Надії Романівної?
Наталя Показати IP 31 Серпня 2020 20:09
Була я Надії Романівни років приблизно 10 назад, по тій причині, що мені не щастило в особистому житті, роботу ні як не могла знайти. Так що я Вам скажу, життя у мене не покращилося від візиту до неї, хоча вона говорила, що на мені порча і на віск вона її наче знімала. А от те, що вона мені розповідала дивлячись на віск всі роки пригадую і розумію що вона була права. Я зрозуміла те, що вона чітко бачить хвороби, і навіть ті яких ще немає, вона попереджає на що можна захворіти і який це може бути орган, і як виявилося це цілком правда. Тому якщо Вам лікарі не можуть поставити діагноз, то до неї варто поїхати.
Андрій Показати IP 17 Вересня 2020 21:40
Дайте будь ласка номер до Надії Романівна
Наталія Показати IP 15 Жовтня 2020 17:09
П'ятнадцять років тому я їздила до цілитель ниці вона справді помагає вона добра людина треба тільки вірити
Наталія Показати IP 15 Жовтня 2020 17:32
Дайте номер телефону Надії Романівної
Віка Показати IP 25 Листопада 2020 15:26
Дайте будь ласка номер телефону до Надії Романівної???
Ілона Показати IP 9 Грудня 2020 18:58
Дайте будь ласка номер телефону ?
Ірина Показати IP 11 Грудня 2020 11:51
Люди, це жах, була я в Романівни кілька раз підряд, так як до останнього надіялася що вона допоможе, платила їй дуже багато з надією аби тільки відробила дорогій людині. Але кожен її візит все більше і більше мене переконував зупинитися, але я їхала так як виходу з ситуації не бачила. Все підштовхував і той факт що кожен день людей до неї тьма тьмуща, раніше люди там в селі ночували тижнями щоб попасти до неї, а зараз вона записує на прийом за півтора два місяці, і то коли її в благаєш це зробити(записатися теж непросто) І я все думала якщо людей так багато значить щось допомагає і можливо і мені допоможе. Перший раз , коли зіллє віск розкаже вам те,що знаєте ви самі( віск витягує і показує інформацію з підсвідомості ) саме цим і вона бере людей. Але і незабуває відразу сказати що пороблено.І ось на цьому її магія закінчується. А кожен наступний візит молола аби що,та ще й з матюками. Хіба може людина яка молиться до хреста і старається комусь помогти так материтися буквально до кожного. Все що казала і обіцяла мені ця Романівна сталося з точністю да навпаки. Якщо хтось і думає що вона допомогла то це просто збіг обставин( як кажуть попала в точку) А деякі казали допомагає але на короткий період часу а потім починається все спочатку. Не могла стриматися щоб не написати. Можливо це когось і вбереже від брехні в яку попала я.
Олена Показати IP 11 Грудня 2020 13:37
Підписуюсь і я під кожним словом з попереднім відгуком, була і я в неї не раз.
Катя Показати IP 4 Січня 2021 19:21
Чула також погані відгуки про неї
Оксана Показати IP 18 Січня 2021 13:08
Дайте номер телефону Романівни
Ва Показати IP 24 Лютого 2021 00:48
Дайте номер телефона до Романівни
Свідок Ієгови Показати IP 1 Червня 2021 11:28
Кажуть і від коронавірусу замоляє
Оля Показати IP 28 Червня 2021 13:17
Добрий день,як можна з Вами зв'язатися,можна номер телефону.
Ірина Показати IP 23 Листопада 2021 03:09
Як можна дізнатися номер телефону?
Роман Показати IP 26 Листопада 2021 20:51
Доброго здоровя підкажіть чи приймає Надія Романівна зараз на даний час, а якщо хтось має номер телефону як зв'язатися щоб потрапити до Надії Романівни буду дуже вдячний .
Наталя Показати IP 30 Січня 2022 15:52
Доброго дня! Дайте,будь ласка, номер телефону
Зоряна Показати IP 22 Лютого 2022 15:22
Доброго дня ! Хто може дати номер телефону …????
Зоряна Показати IP 10 Квітня 2022 20:28
Доброго дня !!!можна номер телефону Надії Романівни …???
Настя Показати IP 24 Травня 2022 18:01
Скажіть будь ласка чи приймає наразі?
Катя Показати IP 26 Серпня 2022 15:07
Доброго дня,дайте будь ласка, номер телефону до Ніни Романівної?
Катя Показати IP 26 Серпня 2022 15:08
Скажіть чи приймає наразі ?
Діана Показати IP 21 Вересня 2022 08:27
Підскажіть номер телефону до Надії
Юля Показати IP 9 Листопада 2022 17:46
Вона приймає лише тих кого приведуть родичі, чи свої знайомих. Ми стояли в черзі з маленькою дитиною цілий день. Черга не має значення приїжджають бізнесмени на крутих машинах і вона їх перших приймає. Ми з малою дитиною пробуди цілий день. Як дійшла черга до нас то вона сказала шо йде їсти на 2 год. Я просила дуже , жінка яка з нами стояла в черзі теж плакала просила, казала на коліна стане, на що так звана цілителька відповіда « До сраки мені всі люди, мені треба поїсти і випити таблетки. А якщо ше хтось буде просити то взагалі нікого не прийму» І це людина від Бога?????
Алла Показати IP 21 Липня 2023 18:41
Доброго деня, хочу записатися на пририйом, чи змогли б, ви дати свій номер телефону?Дякую на разі)
Мар'яна Показати IP 17 Лютого 2024 20:25
Дуже'хочу'на'прийом'напишіть'номер'її
Маряна Ярощук Показати IP 25 Березня 2024 21:22
Доброго дня. Хочу ужачу привернути до себе. Тому що все життя заннатто не везуча. Можна щось зробити?
Інна Показати IP 26 Березня 2024 07:42
Доброго дня.Можна номер телефону до Надії Романівна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus