USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинська влада не знайшла автобуса, щоб привезти звільнених з полону хлопців

30 Грудня 2014 21:44
Волинські чиновники не спромоглися знайти транспорт, щоб привезти додому звільнених з полону бійців 51-ї бригади. Про це йдеться в сюжеті Hromadske. Volyn.

Нагадаємо, 26 грудня з полону бойовиків звільнили 146 українців, наступного дня звільнили ще вісьмох. Серед звільнених військовополонених був 21 боєць колишньої 51 бригади.

Хтось ігнорував, хтось просто відмовляв, а дехто вирішив і нажитися. Наприклад, за транспортні послуги Володимир-Волинського АТП у активістки Наталії Боярин, з її слів, запросили 28 тисяч гривень. Мінооборони пообіцяло вирішити питання довезення визволених з полону волинян безоплатно, але через два дні. Звісно, для військовослужбовців, які пробули в полоні близько чотирьох місяців, це не так довго, як для їхніх рідних, які з нетерпінням чекали синів, братів, чоловіків і батьків вдома.

Натомість, чи не всі міністри сфотографувалися з хлопцями, на в’їзді в Луцьк їх зустрічали перші особи міста і області. Так, волинські чиновники змогли хіба що вийти зустріти у Луцьку звільнених бійців.

У Володимирі-Волинському хлопців тепло вітала багаточисельна громада. Проте, замість того, щоб дати слово героям, на сцені довго виступали чиновники, які дякували один одному і навіть не згадали, про тих, хто повернув хлопців додому.

Що розповідають з цього приводу волонтери - далі у сюжеті:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus