USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська волейболістка перейшла в турецький клуб

7 Вересня 2016 08:18
Вихованка луцького волейболу Анна Степанюк підписала контракт з турецькою командою «Самсун».

Спортсменка гратиме у звичній четвертій зоні, а на футболці у новій команді в Анни буде номер 16.

«Для мене нова команда зовсім незнайома, але потроху стараюся призвичаїтись до нового колективу. Дівчата дуже привітні, у всьому допомагають. Дуже цікавий графік тренувань для адаптації та фізпідготовки. Спершу ми тренувались довгий період без стрибків, що було досить дивним для мене. Адже в Луцьку ми приділяли багато уваги цьому елементу. Тренерський штаб нам надав багато вихідних, аби гравці добре відновилися і зуміли набрати відповідну форму перед сезоном», – розповіла волейболістка.



Нагадаємо, минулий сезон Степанюк відіграла за ВК «Азерйол» (Баку) і посіла четверте місце в чемпіонаті Азербайджану. Її команда також пробилася до півфіналу Кубку ЄКВ (другого за престижністю клубного євротурніру), де поступилась володарю Кубка – краснодарському «Динамо» – 0:3 та 0:3.

Також Анна в кінці сезону допомогала луцькому ВК «Континіум-Волинь-Університет» разом з Юлею Молодцовою у другому етапі Суперліги.

Зауважимо, Анна Степанюк потрапила і у розширену заявку збірної України на відбірковий турнір чемпіонату Європи-2017.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus