USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі волейболістки потрапили у збірну України

23 Липня 2016 08:00
Головний тренер збірної України Гарій Єгіазаров визначився з розширеним складом заявки збірної України на відбірковий турнір чемпіонату Європи-2017. До списку увійшло двоє вихованок луцького волейболу.

На позиції центральної блокуючої претендує Інна Молодцова. Нагадаємо, у волинській команді волейболістка двічі вигравала Кубок України та двічі ставала срібною призеркою Суперліги. А в сезоні 2012-2013 років дівчина виступала в турецькому чемпіонаті за стамбульський клуб «Сариєра». Зі своєю новою командою – «Хімік» Інна минулого сезону виграла і національний чемпіонат і Кубок. Також у цьому амплуа були заявлені Ірина Трушкіна, Світлана Дорсман, Діана Карпець та Катерина Кальченко.
Інна Молодцова
Інна Молодцова


Серед крайніх нападниць фігурує ім’я лучанки Анни Степанюк. Цьогоріч волейболістка у складі бакинського «Азерйола» дійшла до стадії півфіналу Кубка ЄКВ. А минулого літа на Універсіаді у Південній Кореї Анна у складі національної збірної здобула срібло. Була Степанюк і у складі луцького ВК «Континіум-Волинь-Університет» два золотих сезони, коли волинянки двічі вигравали Кубок України та срібло Суперліги. На цій позиції тренер розраховує також на Надію Кодолу, Ганну Кириченко (Лісєєнкову), Анастасія Чернуху, Катерину Дудник, Тетяну Козлову, Каріну Юрченко і Олесю Рихлюк.
 Анна Степанюк
Анна Степанюк


Є за кого вболівати луцьким фанам у амплуа зв’язка. На цю позицію претендує екс-гравець луцького «Континіуму» Алла Політанська. Її конкурентами у боротьбі за місце в основі є Олена Новгородченко, Марина Дегтярьова та Олександра Перетятько.
Алла Політанська
Алла Політанська


Тренер Гарій Єгіазаров заявив трьох ліберо: Вікторію Дельрос, Аліну Степанчук та Христину Нємцеву.

«Головна робота на зборах – налагодження ігрових зв’язків. Також планується і фізпідготовка, яка, зазвичай, відбувається впродовж сезону. В рамках підготовки заплановали контрольні ігри. Зараз ми обдумуємо всі варіанти. Що стосується того, хто увійде до тренерського штабу, то це питання - також на стадії обговорень», - розповів наставник збірної.

Збір національної команди розпочнеться 23 серпня в Южному, в ФСК «Олімп». Тут же відбудеться перший тур змагань в групі А. Зараз вже досягнули попередньої домовленості про прямі трансляції ігор збірної на каналі «UA-Перший».

Група А. Розклад матчів

День перший. 16 вересня

День другий. 17 вересня

День третій. 18 вересня

Система відбору у фінальну частину не змінилася. Команда-переможниця напряму потрапляє у фінал Євро, а друга команда – зіграє у стикових матчах, які відбудуться в період з 1 по 9 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus