USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Волинська обласна інфекційна лікарня стане ідеальною? ФОТО

9 Вересня 2009 14:35
Медики піймали голову Волинської облради на слові, коли Анатолій Грицюк пообіцяв, що влада краю зробить усе можливе, аби Волинська обласна інфекційна лікарня набула ідеального, європейського вигляду. Про це говорили під час відкриття у медустанові нових боксів для інфекційно-хворих,  – повідомляє 9 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Сьогодні два медзаклади Волині відкрили нові відділення: Волинська обласна інфекційна лікарня – ізолятор на 12 ліжок, а госпіталь для інвалідів війни – реанімацію. Щодо першої лікарні, то облаштування нових боксів тривало п’ять років і коштувало півмільйона гривень. Проте голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк зазначив: роботи тут ще вистачає. Планують щонайменше замінити вікна та опалення.
 
Голова облради Анатолій Грицюк додав: депутатський корпус розуміє, що основне – це здоров’я нації. «Тому обласна влада робитиме усе можливе, аби привести лікарню в ідеальний, європейський вигляд», – запевнив пан Грицюк. «Ловимо вас на слові», – відповіли присутні лікарі.
 

 
Не менше свято було сьогодні й у Волинському обласному госпіталі для інвалідів війни. Адже тут відкрили реанімаційне відділення. Як зауважила головний лікар Тетяна Масікова, на цю подію вони очікували вже 19 років. Під час відкриття присутні не раз висловлювали бажання, щоб ліжка у новому відділенні все ж таки пустували. Однак, разом із цим, обговорили, чого ще не вистачає новій реанімації, аби на сесії облради підняти питання про виділення коштів для закупівлі необхідної апаратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus