USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинська область до боротьби зі свинячим грипом вже готова?

4 Червня 2009 13:34
Наразі на Волині уже закуплена необхідна кількість дезінфікуючих розчинів, засобів індивідуального захисту, на автошляхах вирішені питання ізоляційних приміщень, аби, у випадку виявлення на Волині хворих на свинячий грип, «дати відсіч» недузі.  Про це 3 червня у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник головного державного санітарного лікаря Волинської області Микола Яцина.
 
Область готова до роботи у складних умовах ймовірного поширення свинячого грипу, – запевнив пан Яцина. Зокрема, на усіх автошляхах діють санітарно-карантинні пункти, які у випадку підозри на грип зможуть ізолювати людину.
 
Наприклад, позавчора у Любомльському районі були проведені спецнавчання, коли у потязі виявляли уявного хворого і діяли так, як це повинно робитися при виникненні надзвичайної ситуації з залученням усіх відповідних служб, – розповів Микола Яцина.
 
Довідково:
 
Попередньо зафіксовано перший випадок захворювання грипом А/H1N1 в Україні. «ВН» раніше повідомляли, що Волинь до епідемії свинячого грипу не готова.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus