USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинська область готова платити за газ, – губернатор

31 Жовтня 2008 09:43
Практично у всіх містах Волині, крім обласного центру, опрацьовані питання щодо оплати за газ. Про це розповів голова Волинської ОДА Микола Романюк під час селекторної наради із заступником голови Секретаріату Президента Романом Безсмертним, – інформує 31 жовтня репортер «Волинських Новин».
За словами Микола Романюк, обласна влада працювала з торговим домом «Нафтогаз України» упродовж 30 жовтня.  «По всіх містах, крім міста Луцька, питання пропрацьовані. По місту Луцьку поїхали в торговий дім «Нафтогаз України» сьогодні», – стверджує пан Романюк.
За його твердженням, також будуть опрацьовані питання щодо постанов уряду, які компенсують різницю в тарифах на енергоносії. Волинський губернатор проінформував, що станом на сьогодні населення розрахувалося на 102%, а бюджетні установи – на 96,1% за спожитий газ.
Микола Романюк зазначив, що Волинська область готова платити за блакитне паливо, тільки потрібно «знати чітку картину» – кільки коштів зараховано і скільки саме потрібно платити. За словами голови Волинської ОДА, відповідні кошти на оплату газу на Волині є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus