USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волинська ОДА – в оточенні правоохоронців. ФОТО

12 Червня 2009 20:24
В очікуванні прибуття у Луцьк Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко правоохоронці «оточили» приміщення ОДА. Про це 12 червня інформують «Волинські Новини».
 
У Луцьку має відбутися засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди у Волинській області, який очолила Прем\'єр Юлія Тимошенко. Наразі керівник уряду ще не прибула до обласного центру Волині.
 
Для гарантування безпеки пані Тимошенко поблизу приміщення ОДА перебуває значна кількість правоохоронці. Тому навіть мешканці навколишніх будинків потрапити додому звичними «маршрутами» не можуть – через арки, що виходять до облдержадміністрації, їх не пускають, а змушують іти в обхід.
 
До речі, наразі кортеж, у якому іде Прем’єрка, в’їхав у селище Колки Маневицького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 20:51
І кого вона боїться? 74% волинян проголосовали за Юлю. А тепер вона нас боїться.
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 21:00
Ганьба, ганьба, краще за гроші, потрачені на відрядження цілій бригаді чиновників, відремонтувати декілька будинків. А може Юля не довіряє Романюку (НУ-НС) бо той гроші вкраде на вибори Ющенку, заодно і собі трошки???
Анонім Показати IP 13 Червня 2009 15:58
Капець, мені не дозволили пройти повз Облдержадміністрацію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus