USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська влада хоче добудувати ще одну школу

24 Лютого 2009 17:53
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, перебуваючи із робочим візитом на Камінь-Каширщині, відвідав будівництво навчального корпусу школи у селі Мостище. Про це «Волинським Новинам» 24 лютого повідомили у прес-службі голови ОДА.
Роботи на об’єкті розпочалися торік, але цього року приміщення планують здати в експлуатацію. Власне, це шість нових класних кімнат на 50 учнів.
Кошторисна вартість проекту перевищує обсяг у шість мільйонів гривень. У 2008 році на будівельні роботи надійшов майже мільйон гривень.
Однак цьогоріч передбачено виділити із Державного бюджету ще більш ніж  5 мільйонів гривень, із обласного та районного бюджетів – по 100 тисяч.
Микола Романюк ознайомився із ходом будівельних робіт та зауважив: «Якщо проблем із фінансуванням не буде – цього року у школярів буде новосіллля».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жукова Показати IP 24 Лютого 2009 23:39
Пане чи товаришу , Романюк !!! А коли буде добудована в м. Луцькуу СШ № 7, де до речi, навячався в початкових класах ВЫаш син ??? Чи , можливо, дiти цього району м. Луцька не достойнi того , щоб навчатись в нормальних умовах ??? Як можуть дiти навчатись в пiдвалi??? Без роздягальнi, без елементарних умов - в 100 метрах вiд ОДА??? Чим Ви не ходили на батькiвськi збори до сина та не знаэте сиуации в СШ №7 ??? Прпошу вiдповiст и публiчно в пресi та на цьому сайтi. Жукова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus