USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Волинська влада не хоче боротись з комарами

1 Серпня 2008 10:26
До волинян вертаються інфекції, які не давали про себе знати вже понад сорок років. Про це зазначила під час прямого ефіру на Волинському телебаченні головний державний санітарний лікар області Наталія Янко, – повідомляє 1 серпня репортер «Волинських Новин».
Для прикладу пані Янко розповіла про випадок інфікування у Камінь-Каширську. Дванадцятирічний хлопець підхопив туляремію. За припущенням, причиною інфікування став укус самки комара. На щастя, його вилікували без жодних ускладнень. Але лишається фактом, що довго не могли поставити вірний діагноз, оскільки не могли припустити ймовірність цього захворювання.
Тому, зазначила головний лікар, вагомою проблемою є розмноження гризунів та комарів, які є переносниками різних збудників хвороб. Тож, на думку пані Янко, влада повинна контролювати їх розмноження. А для цього потрібні кошти. Але, за словами керівника Волинської СЕС, можновладців й досі не вдалося переконати у нагальності вирішення цього питання. Це вже і не говорячи про належне фінансування відповідної галузі медицини, яка б проводила діагнозування та вакцинацію населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus