USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська влада сприяє інтенсивному оновленню сільгосптехніки

14 Жовтня 2008 13:07
На Волині оновлено майже половину сільськогосподарської техніки. Про це 14 жовтня у коментарі «Волинським Новинам» розповів заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Кочкін.
Однією з причин цього позитивного факту, на думку Сергія Кочкіна, є програми по підтримці аграріїв краю. Таким чином, цього року управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації виділили майже 3 мільйони гривень для надання сільськими господарствам часткової компенсації вартості придбаної нової складної сільськогосподарської  техніки вітчизняного виробництва.
Цього року, як розповів заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, волинським аграріям компенсували вже 2,2 мільйона гривень, а на суму у 600 тисяч вже подано заявки на розгляд відповідної комісії.
Нині у залишку лишилось тільки 107 тисяч гривень. Як зазначив Сергій Кочкін, цих коштів недостатньо, тому управління агропромислового розвитку облдержадміністрації просить, щоб із обласного бюджету спрямували ще два мільйони гривень. «Сьогодні спостерігається вкрай інтенсивне оновлення сільськогосподарської техніки», – пояснив потребу у додаткових коштах заступник.
Якщо додаткового фінансування програми до кінця року так і не буде, то, за словами Сергія Кочкіна, на наступному тижні проведуть останнє в цьому році засідання комісії з питань надання часткової компенсації вартості  придбаної нової складної сільськогосподарської  техніки вітчизняного виробництва. До цього часу зберуть необхідну кількість заяв для кінцевого розподілення залишку.
Додатково:
Як розповів заступник начальника головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Кочкін, згідно з програмою по частковій компенсації вартості  придбаної нової складної сільськогосподарської  техніки вітчизняного виробництва сільським господарствам відшкодовують 30% витрат. Однак головною умовою є те, що власник не має права перепродати придбану техніку упродовж трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 14 Жовтня 2008 13:31
Тільки незабудьте подати спиксок власників оновлених тракторних станів. За інформацією фермерів -це одні і ті люди,що наближені до п. Горошкіної.
Анонім Показати IP 14 Жовтня 2008 15:26
вже і фермерів грабують!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus