USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Волинська влада згадала про афганців?

15 Вересня 2008 15:42
Із метою належної підготовки та відзначення в області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 20-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан затверджено відповідний план заходів. Про це йдеться у розпорядженні першого заступника голови облдержадміністрації Віталія Заремби, – повідомляють «Волинські Новини».
Відповідно до розпорядження першого заступника волинського губернатора, керівники місцевої влади повинні оглянути умови проживання інвалідів, сімей загиблих воїнів-учасників бойових дій на території інших держав. І, в разі потреби, зобов’язані надати матеріальну допомогу тим, хто її потребує.
Крім того, на глав РДА та мерів міст обласного значення покладено завдання забезпечити впорядкування пам’ятників, меморіальних дощок, місць поховань загиблих воїнів-афганців.
Довідка:
Повністю радянські війська із Афганістану виведено 15 лютого 1989 року. Втрати СРСР у цій м’ясорубці становили 14,5 тисячі чоловік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Простий Показати IP 15 Вересня 2008 16:42
Нехай би наша "дбаюча влада" повернула афганцям заборговану щорічну одноразову грошову допомогу до 9-го травня (там кругленькі суми виходять). А то язиками плещуть, що бюджет "соціальний", а насправді скасовують навіть ті пільги, на які люди раніше мали право.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus