USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська єпархія УПЦ зібрала для дітей-сиріт майже 130 тисяч гривень. ФОТО. ВІДЕО

23 Січня 2009 09:49



Криза не загрожує віруючим серцям, оскільки вони завжди багаті любов’ю та милосердям. Таку думку висловив керуючий Волинською єпархією УПЦ (МП) митрополит Луцький і Волинський Ніфонт під час п’ятнадцятого Благодійного різдвяного концерту, який відбувся 22 січня у луцькому кінотеатрі «Промінь», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів владика Ніфонт, благодійний різдвяний концерт уже став традицією. Метою його проведення є збір коштів для дітей-сиріт. «Хоча сьогодні всі говорять про кризу, однак у віруючим серцям вона не загрожує. Віруючі люди завжди багаті любов’ю і милосердям», – наголосив митрополит Луцький і Волинський.
 
На концерт прибули не лише православні зі всієї Волині, а й гості із Білорусі, Росії та Словаччини, «щоб повчитись і почерпнути милосердя».
До речі, зал кінотеатру усіх охочих побачити виступи заледве вмістив. Окрім того, що доставили ще один ряд розкладних стільчиків, чимало глядачів тіснилося вздовж стін та біля дверей.
 
На концерті виступали архієрейський хор Свято-Покровського кафедрального храму міста Луцька, хор сестер Свято-Успенського Свято-Гірського Зимненського жіночого монастиря, хор незрячих та інші. Також маленькі діти-прихожани показали глядачам різдвяний вертеп.
 
Як уточнили «ВН», цьогоріч на концерті пожертвували майже 80 тисяч гривень, кілька сотень євро та доларів. Усього ж цьогоріч благодійні заходи, зорганізовані Волинською єпархією, допомогли зібрати понад 127 тисяч гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus