USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинське підприємство «обсіли» перевірками

20 Січня 2014 11:53
Одне з підприємств на Ратнівщині ледь не щомісяця перевіряють податківці, хоч і не виявили жодного порушення.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 20 січня.

Очільник області Борис Клімчук озвучив, що з червня 2012 по жовтень 2013 Ратнівська МДПІ здійснила 11 перевірок на одному з сільгосппідприємств району. Щоразу у висновку значилося, що порушень не виявили. Та підприємство перевіряли не лише Міндоходів. Обласні структури теж по кілька разів приїздили на перевірки.

Крім податківців, Державна інспекція сільського господарства побувала на підприємстві 5 разів, Центр зайнятості – тричі, Держгірпромнагляд, Антимонопольний комітет також там «відзначилися». Практично під час жодної з перевірок порушень не виявили. Екологи, до прикладу, лише один раз видали припис, а побували на підприємстві 4 рази.

«Там, де підприємство працює прозоро, їм дають спокій. Дізнаюся, що виходите даремно – рученьки-ніженьки повисмикую. Ви б так перевіряли ВВ «Агро» чи окремих фермерів, які незаконно землю використовують. Що ж така вибірковість? Формула «я начальник - ти дурень» в нас уже не діє, якщо ви не помітили», - зауважив Борис Клімчук.

З його слів, подібна вибірковість може привести до скорочення штатів контролюючих органів. Мовляв, якщо нічим зайнятися – хай роблять ще один вихідний, або оптимізуйте структуру, звернувся очільник області до своїх підлеглих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 20 Січня 2014 12:20
тож скажіть кому так "пощастило"...............???
Аграрій Показати IP 20 Січня 2014 12:38
Це "Ратнівський аграрій",який утримує і Клімчука, і не тільки...Раз перевіряють значить є чого.Клімчук розказує що середня ЗП більше 3 тис.грн.,то хай йому скажуть,яка в простого робочого ЗП,який маслає, а не в охвісі сидить.
Лучанка Показати IP 20 Січня 2014 13:39
Що це за жаргон, яким спілкується високопосадовець? І яке він має право "повисмикувати рученьки-ніженьки? Нехай спочатку розбереться із своїми незаконно придбаними участками!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus