USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинське лісове господарство потребує втручання центральної влади?

7 Листопада 2008 11:18
Фінансову кризу відчули на собі і волинські лісівники. Вихід із цієї ситуації начальник Волинського обласного управління лісового господарства Богдан Колісник бачить у скорочені витрат та робочої ставки. Таку позицію озвучив він під час наради за участі голови Держкомітету лісового господарства України Миколи Тимошенкa, – повідомляє 6 листопада репортер «Волинських Новин».
 
За словами Богдана Колісника, витрати на лісові господарства краю на четвертий квартал планувались у сумі тринадцяти мільйонів гривень. Однак через фінансову кризу їх буде зменшено до десяти мільйонів. «Буде призупинено рубку лісів, їхнє прорідження. Також оптимізації зазнають роботи з лісооновлення», – розповів пан Колісник. Окрім того, вже переведено 980 робітників на неповний робочий тиждень, 420 – на неповний робочий день та 11 – на неповну зміну. «Фінансова криза поки що лунає на словах, і ми повинні робити все можливе, аби вона нас не торкнулася»,– вважає він.
 
Головний лісничий регіону запевнив, що наразі ніщо не загрожує лісовій галузі Волині, оскільки вже підписані усі важливі договори, лишається тільки виконувати умови, що зазначені у них.
 
Проте голова Держкомітету лісового господарства України Микола Тимошенко зазначив, що у лісовому господарстві Волинської області він побачив проблеми, які «потребують втручання центральної влади», хоча так і не назвав, які саме це негаразди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus