USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські атовці не чули про об’єднання прикордонників – учасників АТО

10 Червня 2017 14:26
Представники Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання прикордонників – учасників АТО» днями заявили, що нібито вже вдруге звертаються до Луцької міської ради з вимогою не ігнорувати їхні законні потреби та вимоги.

Натомість у ГС «Спілка воїнів АТО Волині» та у міській раді запевнили, що вперше чують про таку організацію. Проте до співпраці завжди готові.

Як повідомляв ВолиньPost, у об’єднанні прикордонників-учасників АТО нарікають, що співпраця в частині забезпечення атовців соціальною допомогою відбувається лише з кількома організаціями. Решта не знають, що робиться, як формується черга забезпечення житлом, які зміни пропонуються тощо.

На Волині чимало організацій, які об’єднують атовців, та про «Всеукраїнське об’єднання прикордонників – учасників АТО» чомусь ніхто не чув. Тож за коментарем журналісти звернулися до голови найбільшої на Волині організації, яка об’єднує у своїх рядах більше 6 000 атовців ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександра Серватовича.

«Сьогодні в нашій спілці 35 прикордонників, серед них і такі, що нині проходять службу в прикордонних військах. Але ніхто з них не знає про таку організацію як «Всеукраїнське об’єднання прикордонників – учасників АТО». На день прикордонника жодної організації, яка б представляла ветеранів АТО не було в залі. Я розмовляв з командиром прикордонної частини, він взагалі вперше чує про таку громадську організацію», - розповів Олександр Серватович.

Так у організації прикордонників стверджують, що їх 7 червня не запросили на круглий стіл з представниками спілок, на якій обговорювали недоліки цільової Програми підтримки атовців.

Своєю чергою, у спілці воїнів АТО заявили, що будуть співпрацювати з усіма організаціями, які об’єднують атовців. Готова до співпраці і міська рада, але тут теж вперше чують про таку організацію, як «Всеукраїнське об’єднання прикордонників – учасників АТО».

«І навіть якщо з’являться спілки мінометників, підводників, саперів у всіх нас має бути єдина мета – любов та небайдужость до України, завдання і цілі в нас одні, а все решта – це балаканина і політиканство», - наголосив Олександр Серватович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АТО Показати IP 10 Червня 2017 14:36
Як і учасників АТО від МВС так і прикордонників мають забезпечувати свої відомчі організації. Так програми діють в цих органах. Прикордонники професія невизначена, сьогодні вони охороняють західні кордони а завтра вже південні, переїзджаючи з родинами.
Петро Показати IP 10 Червня 2017 18:32
Це були "прикордонники" колі літвіна, головпрікарманника в часи януковича і початкового попрошенка. Той самий Коля, який брав за пропущений Камаз з сєпарами по 100К зелені, та чий брат "мужньо" втік з Іловайська покинувши чекаючи допомоги захисників. Є ще один брат в ВР - нєзамєнімий Вага літвін, який кум попрошенка..
До пєтро і ато Показати IP 11 Червня 2017 11:35
Попередні кОментатори, перечитайте ще раз те, що понаписували і подумайте, а ще краще вибачтесь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus