USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинські баскетболісти завжди пам’ятатимуть Єремеєва

14 Серпня 2015 09:28
Тренерсько-адміністративний склад та гравці БК «Волиньбаскет» глибоко сумують з приводу передчасної смерті почесного президента клубу Ігоря Єремеєва. Луцькі баскетболісти висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким.

«У тяжкі часи, коли волинський професійний баскетбол перебував на межі зникнення, Ігор Миронович врятував клуб від занепаду. Людина з великим серцем, людина слова, він особисто опікувався вирішенням проблем, сприяв повноцінній життєдіяльності команди, дав надію та опору у найважчі моменти. Світла пам’ять про Ігоря Мироновича назавжди залишиться у серцях усіх небайдужих до баскетболу волинян. Цінуємо, пам’ятаємо, сумуємо… Царство небесне, вічний спокій», - повідомили у клубі.

Нагадаємо, у минулорічному сезоні компанія WOG Ігоря Єремеєв стала спонсором «Волиньбаскета», а він почесним президентом клубу. Сам Єремеєв часто приходив на домашні ігри команди.

«Україна переживає важкий час, але життя продовжується. І коли до мене звернулася баскетбольна команда «Волиньбаскет», щоби мати можливість брати участь у чемпіонаті, ми не змогли відмовити. Я вперше на такій зустрічі, наші виграли, я задоволений. Думаю, що «Волиньбаскет» стане чемпіоном України, – розповів після своїх перших відвідин баскетбольного матчу Ігор Єремеєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІГОРЯ ЄРЕМЕЄВА ПОХОВАЮТЬ НА МАЛІЙ БАТЬКІВЩИНІ. ЧАС ПРОЩАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus