USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинські біатлоністки показали високі результати на Чемпіонаті світу

22 Лютого 2017 08:45
У місті Фінстерау (Німеччина) закінчився чемпіонат світу з біатлону, лижних гонок серед спортсменів з вадами зору, ураженням опорно-рухового апарату. Змагання закінчилися перемогою збірної команди України.

У цих змаганнях в складі збірної команди України брало участь двоє волинянок – Юлія Батенкова – Бауман та Богдана Конашук.

Про це повідомили у прес-службі Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Підтвердила свою спортивну майстерність на цьому світовому спортивному форумі Юлія Батенкова-Бауман, яка в змаганнях з лижних гонок стала чемпіонкою у змішаній естафеті та була другою на довгій та третьою на короткій дистанціях.

Для дебютантки чемпіонату світу Богдани Конашук старт виявився вдалим. Спортсменка у змаганнях з біатлону на дистанції 6 км та з лижних гонок на середній дистанції була четвертою.

Попереду у волинських спортсменок чемпіонат України з біатлону та лижних гонок, який відбудеться з 28 лютого по 05 березня 2017 року на базі західного реабілітаційно-спортивного центру (Львівська області).

Нещодавно Міністерство молоді та спорту України присвоїло Богдані Конашук спортивне звання «Майстер спорту України».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus