USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За 6 днів змагань волинські спортсмени здобули 13 перемог

8 Березня 2017 16:17
Після двотижневого тренувального збору в Карпатах, розпочався чемпіонату Україниз лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату і вадами зору. Волинський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» делегував 5 спортсменів з УОРА та одну спортсменку з вадами зору.

Змагання тривали з 28 лютого по 5 березня 2017 року в Західному реабілітаційно-спортивному центрі села Сянки Турківського району Львівської області.

Про це повідомили представники «Інваспорту».

Волиняни достойно представляли нашу область. У спринті 1-ше місце посіла Шишолік Наталія з Маневич, змагаючись на бобі, 3-тє місце зайняла Конашук Богдана з Луцька, 4-те місце - Тріль Павло, Шимчук Олександр з Ковеля був 5-им, також ковельчанинМаксим Макарчук, змагаючись на бобі сидячи, посів 9-те місце.
Другий день чемпіонату з лижних гонок та біатлону приніс такі здобутки - Шишолік Наталія з Маневич, змагаючись на бобі, стала чемпіонкою, 3-тє місце зайняла Конашук Богдана з Луцька, ковельчанка Батенкова-Бауман Юлія посіла почесне 2-ге місце, поступившись параолімпійській чемпіонці Кононовій Олександрі, Тріль Павло з Володимира-Волинського посів 5-те місце.
Останній день чемпіонату на дистанції 2,5 км вільний стиль Шишолік Наталія з Маневич, змагаючись на бобі, стала чемпіонкою, 4-те місце зайняла Конашук Богдана з Луцька, ковельчанка Батенкова-Бауман Юлія посіла почесне друге місце, Тріль Павло на дистанції 5 км вільний стиль посів 5-те місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 8 Березня 2017 17:14
Хоч вони нас чимось радують. Але ніхто не знає як їм важко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus