USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинські спортсмени об’єдналися задля перемоги в Тернополі

12 Квітня 2016 12:06
Вдалим і результативним видався початок цього року для борців джиу-джитсу Волинського клубу «GARDA», які повернулися переможцями з «файного» міста Тернопіль. Чергову порцію нагород зі змагань з Бразильского джиу-джитсу волинські спортсмени здобули під час «TERNOPIL BJJ OPEN 2016 NO-GI» (боротьба без кімоно).

Змагання відбулися минулими вихідними в приміщенні тернопільського СК «Політехнік». На цьому турнірі волинські спортсмени виступили в складі збірної двох луцьких клубів «GARDA» і «PRIDE».

Серед опонентів були борці з Тернополя, Івано-Франківська, Львова, Рівного та Хмельницького.

Враженнями від змагань ділиться з читачами Інформаційного агентства Волинські Новини тренер клубу «GARDA» Михайло Савчук.

«Незважаючи на те, що команда не мала достатньо часу на відновлення після останніх змагань, на яких наші хлопці показали гарні результати і здобули золоті нагороди, все ж волинська збірна гідно представила Лесин край у запеклих сутичках. Цікавим було й те, що цього разу ми виступили об’єднаною командою з клубом змішаних єдиноборств «PRIDE», бійці якого гідно дебютували на змаганнях такого типу. Для хлопців обох клубів це був гарний досвід. Сподіваюсь, це буде наш не останній виступ у такому форматі і, можливо, не тільки на змаганнях з грепленгу або джиу-джитсу.

Також варто відзначити на цих змаганнях волинських спортсменів Сільмана Івана, Тімура Шмігеля, Назара Цвіха і Олексія Андрусика за те, що хлопці показали гарні бійцівські якості і жагу до перемоги», - зауважив Михайло Савчук.

У боротьбі за перемогу волинські борці в загальному заліку вибороли п’ять нагород:

1. Цвіх Назар - ІІІ місце -79,5 кг (GARDA)

2.Андрійчук Максим - ІІ місце -66,5 кг (GARDA)

3. Петрощук Максим - ІІ місце -71,5 кг (GARDA)

4. Іщук Михайло - І місце - 73,5 кг (GARDA)

5. Кулаков Олександр - І місце - 67,5 кг (PRIDE)

Клуб «GARDA» висловлює велику подяку всім тим, хто вірив і допомагав команді поїхати на змагання та гідно представити честь області. Зокрема: ПП «Агро-Експрес-Сервіс», в особі Василя Мухи, за надання тренувального інвентарю для підготовки спортсменів; Олексію Шмігелю, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп») та Матвійчуку Андрію (ТзОВ «Західна лінія») за фінансову підтримку, а також директору ДЮСШ №2 Валерію Панчуку за допомогу в підготовці команди Клубу джиу-джитсу та греплінгу «GARDA».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Улезю Показати IP 12 Квітня 2016 12:24
Go go Garda! Кросавчеги :)
Анонім Показати IP 12 Квітня 2016 14:41
Красавчік...хароший спортсмен
А.В. Показати IP 12 Квітня 2016 15:37
Що тут скажеш, команда переможців з правильним і сильним лідером.
SmBd Показати IP 12 Квітня 2016 18:17
Молодці GARDA! Так тримати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus